Nunti liberale, in actuala guvernare

Marti, 07 Octombrie 2008, ora 13:09
5562 citiri
Nunti liberale, in actuala guvernare

Guvernarea liberala a fost foarte prolifica pentru ministrii sai. Si nu este vorba in mod special de conturi marite, ci despre nuntile la care au jucat mai marii partidului.

Primul care a dat startul parangheliilor in frac a fost ministrul Apararii la acea vreme, Teodor Athanasiu (46 de ani) care, in octombrie 2005, s-a insurat cu Laura Bijboaca (25 de ani)- foto -, dupa ce si-a parasit sotia, pe Maria, cu care avea o fiica de 19 ani.

Laura face parte din echipa de 12 consilieri personali ai lui Bogdan Olteanu. Fosta functionara la CJ Alba, unde Athanasiu era presedinte, Laura Bijboaca a fost transferata la Ministerul Apararii si, pe vremea cand nunta se punea la cale, a fost "preluata" de cabinetul lui Bogdan Olteanu pentru ca nu "se facea" sa lucreze la minister in timp ce sotul era ministru.

In mai 2006, actualul ministru al Internelor, Cristian David, si-a pus pirostriile spunand "Da" in fata creatoarei de moda Vlanda Vlasov. Ceremonia de casatorie a fost oficiata in mare secret la Viena, in noiembrie 2005, scrie si Cristi Sutu, pe blogul sau.

De frica presei, cei doi insuratei nu au precizat pe invitatiile de nunta biserica unde urma sa fie si slujba religioasa, in mai 2006, ci doar localul unde urmau sa fie organizate felicitarile, masa si dansul: restaurantul Howard Johnson. Mai toata suflarea liberala a participat la nunta.

Au venit premierul Tariceanu cu sotia, Melescanu, Dan Radu Rusanu, Ludovic Orban, ministrii Razvan Ungureanu si Teodor Athanasiu, senatorul Adrian Cioroianu. O mare surpriza a constituit-o aparitia liberalului Viorel Catarama, insotit de Adela Surugiu.

Inainte de casatoria cu actualul ministru al Internelor si Reformei Administrative, Vanda Vlasov a avut o relatie cu designerul Catalin Botezatu. Anul trecut, presa tabloida a scris ca cei doi sunt foarte aproape de divort, dar pana la urma despartirea nu s-a intamplat.

In septembrie 2006, Codrut Seres (37 de ani), pe atunci ministrul Economiei, s-a casatorit cu baimareanca Lorina Pop (25 de ani), fiica unuia dintre consilierii sai.

Nunta a avut loc la Palatul Snagov, iar darul de la nunta, aproximativ 70.000 de euro, a fost trecut in declaratia de avere.

Povestea de dragoste a celor doi tineri a inceput in 2004, intr-o vacanta a Lorenei, cand a venit din Italia, iar Codrut Seres, la vremea aceea director la o societate comerciala, se afla in campanie electorala pentru alegerile parlamentare in judetul Maramures.

Idila celor doi a rezistat chiar daca noul statut al lui Seres i-a dat putin peste cap viata personala.

Tot in septembrie 2006, consilierul premierului, Stejarel Olaru, s-a insurat cu jurnalista Camelia Csiki, care a lucrat la Antena 1, iar acum este angajata la TVR.

Felicitarile, masa si dansul au avut loc la un restaurant de pe malul lacului Herastrau, iar invitati de marca au fost Calin Popescu Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si liderul PIN, Cozmin Gusa, Robert Turcescu si Oana Sarbu.

Nasii de cununie ai istoricului au fost consilierul premierului Tariceanu, Marius Oprea si sotia.

2007 a fost un an de pauza pentru nuntile liberale, dar a urmat 2008 cand, in iunie, ministrul Mediului Attila Korodi si Beata Bartalis au spus "Da" in fata ofiterului starii civile in cadrul unei ceremonii discrete, la Miercurea Ciuc.

Attila Korodi va deveni, in curand cel mai tanar tatic al Cabinetului Tariceanu. El a ales si numele fetitei sale, care urmeaza sa fie botezata Reka.

Si, in final, cea mai recenta nunta liberala si cea mai scandaloasa, de vreme ce mirele s-a deplasat la Iasi cu elicopterul MIRA in care se afla si ministrul de Interne Cristian David.

Pe cale de a fi demis, ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, s-a casatorit, la 4 octombrie, cu avocata Sabina Visinari. Ofiterul starii civile care a oficiat cununia a fost nimeni altul decat fostul contracandidat al ministrului la Primaria Iasi, actualul primar social-democrat, Gheorghe Nichita.

La eveniment au mai participat, printre altii, fostul director SRI Iasi Tiberiu Simion, sefii liberali de institutii publice din Iasi, oameni de afaceri si consilieri locali municipali PNL.

Dupa ceremonialul de la Starea civila din Iasi, mirii si invitatii lor au petrecut la restaurantul "Select". Adomnitei si avocata Sabina Visinari se vor cununa religios in data de 18 octombrie, la manastirea Sucevita, petrecerea de nunta fiind urmand sa se desfasoare la un hotel din judetul Suceava.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#nunti, #liberale, #Athanasiu, #adomnitei, #David, #olaru , #frauda