O romanca promoveaza Romania in Marea Britanie

Miercuri, 05 August 2009, ora 12:39

   

O romanca promoveaza Romania in Marea Britanie
O romanca, de 33 de ani, lucreaza pentru o companie britanica ce organizeaza evenimente pentru Casa Regala si este autorul proiectului Romanian British Expo, unul dintre cele mai mari evenimente de promovare a produselor romanesti.

Roxana Potcovaru (foto) a plecat din Roman si a ajuns sa promoveze Romania la una din cele mai mari companii de profil din Marea Britanie, informeaza Ziarul de Roman.

Romanca a plecat din tara in 1997 si a lucrat, timp de zece ani, in Emiratele Arabe, ca director de marketing, vanzari si promovare pentru compania Davidoff.

Dupa asta a plecat la General Holding Corporation, ce apartine de Camera de Comert din Abu Dhabi unde s-a ocupat de promovarea produselor agricole locale. A colaborat si cu Ambasada Romaniei la Abu Dhabi si a incercat sa promoveze comunitatea romaneasca din zona.

De aproape doi ani, Roxana se afla la Londra si lucreaza pentru Publication UK, companie care organizeaza evenimente, conferinte si expozitii si care realizeaza publicatii economice pentru Casa Regala.Aici organizeaza un eveniment expozitional - Romanian British Expo, care se va desfasura la inceputul lunii noiembrie a acestui an si unde sunt asteptate peste 125 de companii romanesti si britanice.

Roxana vorbeste engleza, germana, araba, hindi, spaniola, italiana si cateva dialecte din India, iar in Marea Britanie s-a casatorit cu un roman originar din Bucuresti si, acum, asteapta primul copil.

"Romania are multe de oferit. In strainatate exista diverse oportunitati pentru investitii, iar cunostintele acumulate de cei care au lucrat acolo, precum si experienta acestora, ar imbunatati situatia economica din Romania.

Generatiile noi sunt suficient de bine pregatite in acest sens, iar invatamantul romanesc reprezinta o baza solida. As vrea sa ma intorc in Roman, sau, daca nu, cel putin in judetul Neamt, pentru a face o serie de investitii, in special in industria alimentara si in marketing", a mai spus Roxana Potcovaru.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2202 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
OSIRIS
rank 5
BRAVO EI!
Avem si valori printre altele... . Succes in continuare!
Valorosu'
rank 1
Cata valoare zace in aceasta Roxana, ce sa vezi...
Aceasta "valoare" a poporului roman, a tras in piept firme importante din Romania. Articolele, ca cel de mai sus, aparute inaintea "evenimentului" fac parte din campania de pacalire a companiilor care s-au vazut atrase in capcana promovata de dansa.
Urmeaza sa nasca, dar cu toate astea ar putea raspunde penal pentru inselaciune.
Haideti sa ne promovam adevaratele valori. Sau nu avem decat smecheri si suntem defapt o natie de hotomani? Suntem de rasul lumii: noi romanii ne furam singuri caciula...
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
fixpix
rank 1
bravo ei
bravo ei ,si celor care fac cinste acestei tari,ne mai aduc o bucurie cat de mica.E unu care ieri era Eckberg,azi Rabinovics ,care cred ca are o mare problema,injura ,blesteama,insulta acest popor.Dupa cate vad e de alta etnie,dar e nascut si crescut in Romania,lasa-ne omule.
NUTZI
rank 1
O romanca promoveaza Romania
Bravo Dna.Roxana Potcovaru!!Felicitari si mult succes!Teo
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor