Prins in flagrant cu pastile de ecstasy

Vineri, 12 Decembrie 2008, ora 17:59
1907 citiri
Prins in flagrant cu pastile de ecstasy

Un tanar de 25 de ani din Timisoara a fost prins de ofiterii antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate in timp ce vindea pastile de ecstasy.

Potrivit investigatiilor efectuate de DIICOT Timis, drogurile proveneau de la un tanar care, la randul lui, si le procura in special din Olanda si intentiona sa isi creeze o piata de desfacere in Timisoara si mai apoi in Bucuresti.

Drogurile erau procurate personal de catre acesta din Olanda si introduse in tara cu autoturismul personal, fiind disimulate in diferite dipozitive artizanale, informeaza Amos News.

Acestea erau comercializate la "prima mana" pe raza municipiului Timisoara la pretul de 7 euro/ comprimat. In cazul in care toata cantitatea de droguri capturata ar fi fost comercializata la nivel stradal suspectul ar fi obtinut un profit de aproximativ de 16.000 euro.

Tanarul a fost identificat si retinut de catre ofiterii antidrog si procurorul din cadrul DIICOT Timis intr-o parcare din Timisoara in timp ce intentiona sa comercializeze mai multe comprimate. O echipa din cadrul BCCO Timisoara s-a deplasat la domiciliul acestuia unde au efectuat o perchezitie, cu aceasta ocazie fiind gasite in camera suspectului mai multe comprimate ecstasy, hasis si marijuana.

In total de la acesta a fost capturata cantitatea de 400 comprimate ecstasy, 1800 comprimate susceptibile a fi ecstasy, care au fost trimise spre analiza la laborator, 60 g hasis, 100 g marijuana.

Pe numele lui, procurorul de caz din cadrul DIICOT Biroul Teritorial Timis a emis o ordonanta de retinere pentru 24 ore, iar azi acesta a fost prezentat in fata unui judecator din cadrul Tribunalului Timis cu propunerea de arestare preventiva, fiind emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de trafic international, intern si consum ilicit de droguri de risc si mare risc.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ecstasy Timisoara, #tanar vindea, #marijuana, #hasis , #frauda