Radu Nastase sustine ca-i procura cocaina lui Tiriac Jr.

Luni, 26 Ianuarie 2009, ora 15:22
4546 citiri
Radu Nastase sustine ca-i procura cocaina lui Tiriac Jr.

Curtea de Apel Bucuresti l-a audiat, luni, pe Radu Eugen Nastase, martor in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".

La acelasi proces, magistratii au renuntat la audierea altor doi martori, Razvan Bunea si Monica Robu, informeaza NewsIn.

Martorul Radu Eugen Nastase a declarat, in fata instantei, ca nu a avut nicio legatura directa cu Ion Alenxandru Tiriac, insa le vindea cocaina lui Robert Mircea Sandu si Ralucai Sandu, droguri ce ajungeau la Alexandru Tiriac.

Eugen Nastase a adaugat ca a fost de trei ori la doua dintre locuintele lui Alexandru Tiriac, cand Robert Mircea Sandru ii ducea drogurile lui Tiriac jr.

"Robert Mircea Sandu a aruncat peste gard, in curtea lui Ion Alexandru Tiriac, un pachet de tigari in care se aflau droguri cumparate de la mine, in jur de 4-6 grame de cocaina. Stiam ca in locuinta din Pipera locuieste Tiriac jr, stiam de la Robert Mircea Sandu, si tot el mi-a zis ca drogurile erau destinate lui.

Dupa aproximativ 10 minute, Tiriac l-a sunat pe Robert si i-a zis sa aduca alte droguri, pentru ca pe cele aruncate peste gard le-a mancat cainele", a sustinut in fata instantei martorul.

Martorul a mai declarat ca l-a vazut o singura data pe Tiriac jr., in toaleta clubului Office si in acel moment, Alexandru Tiriac avea in mana un plic cu praf alb. Eugen Nastase a sustinut ca drogurile pe care le avea Tiriac in mana nu erau de la el.

Acesta a povestit in fata instantei si de o fotografie depusa la dosarul de urmarire penala, in care apareau Tiriac jr. si Raluca Sandu, sustinand ca fotografia i-a fost data de Raluca Sandu "in scopul de a nu fi vazuta de alte persoane". Eugen Nastase a afirmat ca in acea fotografie se vedeau si droguri.

Nastase a afirmat ca stie de mai multe petreceri organizate de Tiriac jr., unde se consumau droguri, el insusi facand rost pentru aceste intalniri, de 3 pana la 20 de grame de cocaina.

Radu Eugen Nastase a mai povestit magistratilor ca l-a insotit de cateva ori pe Robert Mircea Sandu la o locuinta de pe strada Plantelor, unde punea sub pervazul unui geam cocaina pentru cineva.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca ii vor reaudia pe Radu Eugen Nastase si pe Monica Robu doar daca va fi cazul, dupa aministrarea tuturor probelor, luand act de faptul ca Monica Robu este in concediu de materinitate.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au fixat un nou termen de judecata pentru data de 9 februarie, solicitand din nou Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa depuna la dosarul cauzei procesele verbale de redare a convorbirilor telefonice folosite ca probe de procurori in dosar.

Citeste si:
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
La începutul lunii septembrie, imediat după scandalul demiterii lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției, atât PSD, cât și USR PLUS și AUR au anunțat că depun moțiune de...
Sursa: Ziare.com