Restrictii de circulatie in timpul concertului sustinut de Madonna

Marti, 25 August 2009, ora 09:56
1628 citiri

Circulatia rutiera in zona Parcului Izvor va fi supusa unor restrictii miercuri, 26 august, din cauza concertului sustinut de Madonna.

Conform unui comunicat al Politiei Romane, in zona unde se va desfasura evenimentul, se va inchide traficul rutier intre orele 17:00 - 01:00, astfel:

- bd.Unirii, intre bd. I.C.Bratianu si Piata Constitutiei, cu permiterea traversarii dinspre Splaiul Independentei catre str.Bibescu Voda;

- Splaiul Independentei, intre Piata Operei si str.Caldarari, pe ambele ambele sensuri de circulatie;

- bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Calea 13 Septembrie;

- Calea Victoriei, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei;

- str. Dr. N. Staicovici, intre Splaiul Independentei si str. Costache Negri;

- Calea Plevnei, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei;

- Bd.Schitu Magureanu, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei;

- str. Izvor;

- Bd. Natiunile Unite;

- str.Silfidelor ;

- str.Elie Radu ;

- str.Anghel Saligny ;

- str.Ilfov ;

- str.Dr. Raureanu ;

Se va permite accesul riveranilor catre domiciliu.

Politistii le recomanda celor care vor veni miercuri la concert sa utilizeze mijloacele de transport in comun, in special metroul, in zona Parcului Izvor nefiind disponibile locuri de parcare.

Pentru cei care vin cu masina le sunt recomandate parcarile publice din Piata Revolutiei, Sala Palatului si parcarea supraterana din spatele complexului comercial Unirea.

Rute ocolitore in timpul concertului

- Piata Unirii-Piata Universitatii-bd.Regina Elisabeta-Piata Operei;

- Splaiul Independentei-bd.Eroii Sanitari-sos.Panduri-Calea 13 Septembrie-Rond Cosbuc-bd.Unirii sau Splaiul Independentei-Calea Stirbei Voda-Calea Victoriei-Piata Universitatii,

De asemenea, soferii sunt rugati sa reduca viteza si sa circule cu prudenta sporita in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni, iar acestia sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special si sa nu stationeze pe partea carosabila.

C.B.

Citeste si:
PSD, după ce premierul a fost ales preşedinte al PNL: Cîţu, te aşteptăm la moţiune!
PSD, după ce premierul a fost ales preşedinte al PNL: Cîţu, te aşteptăm la moţiune!
PSD i-a transmis premierului Florin Cîţu că îl aşteaptă la moţiunea de cenzură, la scurt timp după ce acesta a fost ales în funcţia de preşedinte al PNL. Florin Cîţu a obţinut...
Ludovic Orban își dă demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. "Din momentul acesta, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"
Ludovic Orban își dă demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. "Din momentul acesta, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"
Ludovic Orban a pierdut alegerile interne ale PNL. În discursul ținut după anunțarea rezultatului, Ludovic Orban a anunțat că își va depune demisia din funcția de președinte al Camerei...
Sursa: Ziare.com