Sase chinezi s-au batut in Spitalul Floreasca

Duminica, 22 Noiembrie 2009, ora 20:14

   

Sase chinezi s-au batut in Spitalul Floreasca
Trei chinezi au necesitat internarea la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala in urma unei altercatii care a avut loc in holul spitalului, cauza incidentului soldat cu sase victime nefiind cunoscuta, a precizat dr. Mircea Beuran, managerul unitatii.

Duminica, in jurul orei 14.00, in holul spitalului Floreasca a avut loc o altercatie soldata cu sase victime de nationalitate chineza, care au primit ingrijire medicala in camerele de garda.

Trei dintre persoane au necesitat internarea, iar in prezent starea lor este stabila, fara risc vital.

Printre ranile suferite de persoanele de nationalitate chineza se numara contuzii (umar, antebrat, genunchi), traumatisme cranio-cerebrale sau hematoame.

Dintre victimele internate, una prezinta o plaga taiata cu sectiune musculara, o alta o plaga parietala, o contuzie forte la genunchiul stang si o plaga de sapte centimetri prin injunghiere cu cutit, iar a treia prezinta un traumatism cranio-cerebral minor, un hematom epicranian temporal drept, un traumatism facial, o contuzie toraco-abdominala, una la antebrat, una la genunchi si una la umarul stang.


Sursa: rNews

Articol citit de 1796 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Gheorghe
rank 1
Hmmm...
galbejitii astia mici nu stau cuminti ! nu s-a gasit un ruman sa le aplice o ghioaga pe spinare...
NU NE MAI FA "GALBEJITI"!
rank 1
NU NE MAI FA "GALBEJITI"!
ESTI INCONSTIENT? SANTEM APROAPE UN MILIARD SI JUMATATE! SI FABRICAM APROAPE TOT CE (INCA MAI) CUMPARATI. IN CURAND AI SA MUNCESTI PENTRU NOI. IAR NOI O SA VENIM SA-TI LUAM CASA. ASA CA, CIOCUL MIC!
exterminator
rank 1
de acord
ca "goangele" astea trebuie strivite !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor