Sefa Loteriei l-a sponsorizat pe Piedone

Joi, 07 Februarie 2008, ora 07:18
2995 citiri
Sefa Loteriei l-a sponsorizat pe Piedone

Loteria Romana, condusa de conservatoarea Liliana Minca, a sponsorizat cu sapte mii de euro un ONG apartinand colegului de partid Cristian Popescu. Cu banii primiti, organizatia trebuia sa editeze, in 2007, un "minighid" al cetateanului european, o coala A4 transformata in pliant, informeaza Gardianul.

Conform site-ului Loteriei Romane, compania condusa de conservatoarea Liliana Ghervasuc Minca aloca suma de 7.000 de euro catre Asociatia pentru Protectia Cetateanului (APC), condusa de colegul sau de partid, Piedone.

Banii erau destinati, conform mentiunii de pe site-ul institutiei, "consolidarii sistemului de protectie si siguranta a cetateanului prin editarea unui Minighid al Cetateanului European".

Ghidul, de fapt o fila A4 tiparita fata-verso si pliata in trei, contine, in principal, o colectie de adrese si numere de telefoane ale institutiilor mai importante ale administratiei centrale si ale directiilor acestora din Capitala.

In plus, documentul mai contine doua citate, unul din Conventia Europeana a Drepturilor Omului si unul din Constitutie, si o sectiune de reclama pentru asociatia condusa de Piedone.

Pe langa acestea, o alta sectiune contine o fraza in care este explicat la modul general felul in care cetatenii se pot adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg si o alta dedicata modului in care pot fi contestate deciziile Caselor de Pensii.

Cristian Popescu a declarat ca ghidul a fost editat si tiparit in "cateva zeci de mii de exemplare" si distribuit in intreaga tara de "cativa tineri".

"Am chitante pentru absolut orice leu cheltuit. Ma asteptam ca, mai devreme sau mai tarziu, aceasta problema sa fie ridicata si de aceea am gestionat cu mare atentie banii primiti", a mai declarat Piedone.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#liliana ghervasuc, #Piedone, #sponzorizare, #fundatie, #minighid , #frauda