Seful STS va discuta cu Asociatia 21 Decembrie despre dosarul Revolutiei

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 15:21
856 citiri
Seful STS va discuta cu Asociatia 21 Decembrie despre dosarul Revolutiei
Foto: Arhiva

Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, i-a invitat miercuri, pe reprezentantii Asociatiei 21 Decembrie, pentru a clarifica aspecte cuprinse in documentele referitoare la perioada 1 decembrie 1989 - 31 martie 1990, aflate in arhiva STS.

"Astazi, 24 februarie 2010, la ora 14.00, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, general locotenent ing. Marcel Opris, a invitat la sediul central din Bucuresti, pe reprezentantii Asociatiei 21 Decembrie 1989 pentru a clarifica aspecte cuprinse in documentele referitoare la perioada 01.12.1989 - 31.03.1990, aflate in arhiva STS, si ale caror fotocopii au fost ridicate de catre Ministerul Public de la STS, fiind cuprinse in dosarul privind Revolutia din Decembrie 1989 aflat la Parchet", se arata in comunicatul STS.

Tot miercuri, Ministerul Public a remis un comunicat de presa in care sustine ca reprezentantii revolutionarilor refuza sa ridice, la termenele stabilite, toate volumele din dosarul Revolutiei, puse la dispozitie de procurori, motivand ca au alte activitati de facut.

Astfel, potrivit comunicatului Parchetului General, "procurorii au manifestat intreaga disponibilitate si intr-un ritm zilnic au fost pregatiti la orele si cu volumul de documente pe care reprezentantii asociatiei au dorit sa le ridice. Din totalul volumelor care constituie dosarul cauzei, au fost predate 81 de volume dupa un program de predare zilnica ales de reprezentantii asociatiei.

Toate cele 81 de volume declasificate au fost predate pe baza de proces-verbal, conform optiunii exprimate de persoanele mandatate sa ridice aceste inscrisuri. La termenele stabilite in vederea ridicarii documentelor din volumele ramase, reprezentantii asociatiei, invocand ca au afaceri judiciare sau un alt program, au ridicat mai putine volume decat cele pe care procurorii le aveau pregatite pentru predare".

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Marcel Opris, #dircetor STS, #dosarul Revolutiei, #Asociatia 1 decembrie , #frauda