Sibiu: Salon de masaj erotic unde se practica prostitutia, inchis de politisti

Joi, 11 Martie 2010, ora 21:55
4378 citiri
Sibiu: Salon de masaj erotic unde se practica prostitutia, inchis de politisti
Foto: shutterstock

Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale Sibiu au inchis un salon de masaj erotic folosit ca paravan pentru prostitutie, in care lucrau zece fete, din care trei erau minore, de 16 ani, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Sibiu.

"Impreuna cu comisarii Garzii Financiare Sibiu, in noaptea de 09 spre 10 martie a fost declansata o actiune, cu sprijinul Detasamentului mobil al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Sibiu, la sediul unei societati comerciale al carui obiect de activitate era masajul erotic. Investigatiile efectuate au evidentiat faptul ca de la infiintare, in noiembrie 2009, salonul de masaj functiona fara a avea nici un aviz legal, reprezentand doar un paravan pentru derularea activitatilor de prostitutie", au declarat politistii.

Patronul localului, in varsta de 30 de ani, a recrutat prin intermendiul anunturilor de mica publicitate, tinere, unele chiar minore, pentru angajare la salon, iar ulterior acestea intretineau raporturi sexuale cu diferiti barbati contra sumei de 250 lei.

Clientii isi faceau rezervari prin intermediul unui numar de telefon mobil publicat in revistele locale de publicitate, internet, fluturasi publicitari. Sumele de bani obtinute erau impartite intre tinere si patron, in procent de 30-70%.

Barbatul a fost retinut pentru 25 zile si este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de proxenetism.

"Cercetarile in acest caz continua, fiind derulare activitati de verificare si investigare in vederea stabilirii daca faptele savarsite de catre tinerele care isi desfasurau activitatea in acest salon intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de prostitutie.

Totodata, au fost extinse cercetarile pentru documentarea savarsirii infractiunii de evaziune fiscala de catre invinuit, constand in aceea ca in perioada noiembrie 2009-martie 2010 nu a evidentiat in contabilitate suma de peste 90.000 lei, ceea ce atrage un impozit pe venit estimat de 18.000 lei si alte taxe aferente", se mai arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#masaj erotic Sibiu, #masaj erotic prostituate Sibiu, #salon erotic inchis Sibiu , #frauda