Sisu, prins de politie cu seringi si pastile

Marti, 22 Aprilie 2008, ora 07:29
3455 citiri
Sisu, prins de politie cu seringi si pastile

Cantaretul de muzica hip-hop Tudor Sisu a fost retinut, luni seara, in zona Dristor, de o patrula Sectiei 12 Politie din Capitala, dupa ce in masina in care se afla au fost gasite mai multe seringi si pilule, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, relateaza NewsIn.

Potrivit lui Ciocan, artistul hip-hop se afla in masina cu alte doua persoane, iar una dintre acestea, aflata pe bancheta din spate, a fost surprinsa de politisti in timp ce isi injecta o substanta in vene.

Totodata, politistii au gasit la perchezitia masinii mai multe seringi, urmand ca acestea sa fie trimise spre analiza la laborator, pentru a se stabili daca au fost folosite pentru injectarea unor substante interzise.

Sisu, acuzat de trafic de droguri, a fost eliberat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti pe 26 octombrie 2007, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

Odata cu Sisu au mai fost eliberati si alti membri ai gruparii din care facea parte acesta, acuzati de trafic si consum de droguri.

Cantaretul hip-hop a mai fost arestat in 2003 pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu.

La acea data, mandatul de arestare preventiva i-a fost prelungit de cateva ori, iar dupa patru luni de judecata s-a dat si sentinta: trei ani de inchisoare cu executare.

Sisu a fost inchis in Penitenciarul "Colibasi-Arges", unde a ispasit cea mai mare parte a pedepsei si apoi la penitenciarul din Ploiesti.

Cantaretul a fost eliberat in octombrie 2005, pentru ca in mai 2006 sa fie arestat din nou.

#politie, #pastile, #prins, #Sisu, #seringi , #frauda