Ziare.com

SRI: Cele doua note aparute in presa sunt falsuri grosolane

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 16:14

   

SRI: Cele doua note aparute in presa sunt falsuri grosolane
Specialistii din cadrul SRI au analizat cele doua file publicate, vineri, in presa centrala si atribuite serviciului, rezultand ca acestea sunt "falsuri grosolane" si ca notele nu seamana cu cele utilizate de SRI, a declarat seful Biroului de presa al SRI, Sorin Sava.

"In legatura cu cele doua file care au fost transmise redactiilor pot spune ca notele nu seamana cu cele utilizate de SRI, iar in urma analizei atente a specialistilor nostri a rezultat foarte clar ca acestea sunt falsuri grosolane de genul documentelor care au mai aparut de-a lungul timpului in presa", a spus oficialul SRI.

Potrivit reprezentantului SRI, notele publicate de ziarul "Curentul" reprezinta o "contrafacere si o manipulare evidenta".

De asemenea, oficialul SRI a dezaprobat incercarile de a atrage serviciul in dezbaterile din cadrul campaniei electorale si considera ca acest lucru contribuie la dezinformarea cetatenilor. "Serviciul Roman de Informatii nu este si nu va fi implicat in niciun fel de actiuni cu conotatii politice. SRI isi desfasoara activitatea dupa principiul echidistantei politice si a profesionalismului", a mai spus Sorin Sava.

Ziarul "Curentul" a publicat o nota informativa, despre care jurnalistii spun ca ar fi a SRI, in care liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Ion Iliescu vorbesc de impartirea unor companii catre oameni de afaceri precum Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, sau Sorin Ovidiu Vantu.

Mai precis, publicatia posteaza pe site-ul sau o nota informativa ce ar apartine SRI, in care Adrian Nastase spune ca Dan Voiculescu este interesat de Oltchim si ca PSD nu are de ales intre a i-l ceda si a nu o face. Ion Iliescu spune ca Dinu Patriciu trebuie "linistit" in legatura cu Romgazul, iar Mircea Geoana afirma ca Sorin Ovidiu Vantu vrea si Posta si CEC-ul.
Sursa: rNews

Articol citit de 2575 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
32 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bravo ziare.com DAR IA UITE CE ZICE ALT SITE....despre ceva interesant..

Ce-au făcut mogulii in ultimii cinci ani...

Dan Voiculescu: Cea mai mare crestere, de la 240 de milioane de euro (300 mil. $) la 1,6 miliarde, adică de 6,66 ori. Averea nu s-a oprit din crestere nici la guvernare, nici in opozitie. Doar in 2009, anul crizei, suma a stagnat (in euro, pentru că in lei a crescut)

Dinu Patriciu: Crestere de 5,7 ori, adică de la 280 milioane de euro (350 mil. $) la 1,6 miliarde. Suma părea să fi crescut de 8 ori in 2007, după primele estimări legate de pretul pentru care a vandut Rompetrol, dar ulterior, cifrele confirmate au fost mai mari. Propriul top, Forbes, il dă insăin continuare pe Patriciu drept cel mai bogat roman, cu o sumă mult mai mare decat Capital: 2,2 miliarde de euro.

Sorin Ovidiu Vantu: 50% in primul an al lui Băsescu, 20% in al doilea an al lui Băsescu si mai mult decat dublare in al treilea an. Era clar, bula nu putea să mai tină :) Corectie in 2008 apoi, ca la Voiculescu, stagnare in an de criză.

Bilant final al celor 3 moguli: Suma initială, sub un miliard de euro, adunati in 14 ani. Suma finală, aproape 5 miliarde de euro, adică aproape incă cate un miliard in fiecare an.

 

Bravo ziare.com :))

Dupa 7 ore de la aparitia comunicatului SRI, dupa ce ati lasat primul articol cu minciunile pdliste, acum puneti si declaratia purtatorului de cuvand a SRI.
Tot e bine ca nu ati facut rectificarea peste 10 zile :))

 

Nu mai stiti de ce sa va legati...

Dragule, minciunile pedeliste sunt incomparabile cu cele ale principalilor lor contracandidati. Asa ca mai bine ai vedea tu ce-ai la usa...si apoi am comenta de altii.

o intrebare pentru vazatori!!!!

daca SRI a stabilit ca este vorba despre facaturi, falsuri, gasite pe trotuar, nu e cazul sa intrebam:

de ce se vorbeste despre falsuri declarate????

intrebare pentru romani treji, vazatori si cu analiza psihologica la zi

o, nu pentru tonomatele portocalii!!!!!!!

:))

Poti sa-ti vezi si tu de treaba ta.De de ce sari asa?Nu s-a legat de nici un politician.Cei de la curentul..... nu am cuvinte pt ei.... huh

Tov. Ba-secu este DISPERAT daca recurge la asemenea metode de INTOXICARE . Ba-teaca vezi ca te parasesc si SERVICIILE din cauza GAFELOR TALE.

...................

deci?????????

n 2000, fostul Fond al Proprietatii de Stat (FPS) si Rompetrol Group (Olanda) au semnat contractul de privatizare a combinatului petrochimic Petromidia Navodari, care se afla atunci in faliment, dupa o tentativa de privatizare soldata cu esec cu grupul turc Akmaya. Datoriile istorice, de 571 mil. euro, au fost transformate in 2003 in obligatiuni, printr-o Ordonanta de Urgenta nr. 118/2003 semnata de premierul Adrian Nastase si de ministrul finantelor Mihai Tanasescu. Pe un fond sensibil din punct de vedere economic la nivel national, mutarea privind conversia obligatiunilor a permis companiei petroliere sa investeasca in modernizarea si majorarea capacitatii de productie a Petromidia, ceea ce a avut ca efect sporirea la bugetul de stat a incasarilor din impozite. Amanarea platii creantelor s-a facut in 2003, atunci cand proprietar al Rompetrol era Dinu Patriciu, decizia rascumpararii obligatiunilor nemaifiind in prezent a sa, din moment ce in 2007 acesta a vandut 75% din actiuni firmei KazMunaiGaz, din Kazahstan. Prin OUG 118/2003 se decidea transformarea in obligatiuni in favoarea statului a "creantelor bugetare reprezentand taxa pe valoarea adaugata, accize, contributia la Fondul Special al drumurilor, precum si majorarile de intarziere, dobanzile, penalitatile si penalitatile de intarziere, datorate si neachitate de «Rompetrol Rafinare» SA Constanta la data de 30 septembrie 2003". Obligatiunile au ca scadenta de rascumparare data de 30 septembrie 2010 si sunt purtatoare de dobanda. In situatia in care Rompetrol nu-si va rascumpara obligatiunile anul viitor, statul roman va putea redeveni actionar la fosta Petromidia, cu actiuni in valoare de 725 de milioane de dolari. Potrivit OUG 118/2003, obligatiunile nerascumparate la data scadentei, 30 septembrie 2010, vor fi convertite in actiuni al caror numar va rezulta prin impartirea valorii nominale a obligatiunilor, exprimata in lei la cursul de schimb valutar comunicat de BNR pentru data scandentei, la valoarea nominala a actiunii.

Tepes desi stiu cine esti, hai sa te ajut aici

cunosc destul de bine problema rafinariei Midia.
asa, in gluma, spun. prin 1996 aveam un partener australian din Emirate care oferea, prin mine ca agent, petrol pentru a fi rafinat la Midia. era o afcere pe termen lung, cantitati nelimitate, bun pentru Romania atunci, rafinaria era dusa spre faliment intentionat.
revin era prin 1996 si controlul asupra Midiei era al fratilor Paunescu.

despre privatizare, rolul lui Nastase este cel pe care l-ai descris. numai ca actionari la acea firma olandeza sunt 3, Patriciu si doi americani, ambii fiii a doi politicieni marcanti americani, legati de clanul Bush.

deci, instrainarea rafinariei Midia s-a facut la ordinul primit, indiferent cine ar fi fost la putere atunci. exact ca si in cazul fabricilor de ciment.

Patriciu nu avea la acel moment nici puterea si nici banii necesari afacerii (50 milioane dolari care, se pare nui au mai fost platiti nici acestia).

despre amploarea afacerii:
in 1990 cele mai performante, noderne rafinarii din Europa erau: Midia, Loina RDG si Gdansc Poplonia.

Loina a fost privatizata pe un pret de 8 miliarde DM din care 4 miliarde subsidiate de Treuhand. a fost o manarie a lui Kohl si Miterand. totusi pretul real al rafinariei era de 4 miliarde DM, cam aceeasi valoare avand-o si rafinaria Midia. am spus.

FSN-istii

Se vede ca lupta pentru turul doi s-a inversunat si PSD si PD-L au inceput sa fabrice dovezi pentru a denigra unul din cei doi candidati la prezidentiale.Cam asa fac cele doua campanie, intr-un mod murdar.

Unde e fabrica ? Jos Mogulii Portocalii ! Jos 89SEsCU !

Batausi de copii. Mincinosi.. Filmuletzul este bun. L-a declarat vre-un expert tehnic judiciar ca nu e ? Cine ? Dl. Voinescu & Co. Asta aveti in ograda cu asta votati dar nu mai iese.

basescu moare urat

basescu risca nu numai sa se ingroape singur ci sa traga si partidul dupa el.

1. filmul cu pumnul dat copilului e autentic, copilul a confirmat.

2. notele lansate de pdl sunt falsuri, SRI a confirmat.

basescu a ajuns o caricatura schimonostita, o umbra fara sens

 

Gresesti - Basescu este deja mort

Acum este in putrefactie, de aceea miroase atat de urat

DOUA GASHTI

Sunt doua gashti penibile pe site-ul asta: Unii inraiti portocalii care-l idolatrizeaza pe basescu si cealalta gashca, mult mai penibila, de liberali , mai nou comunisti si "independenti" anti-basescieni care ataca cu un penibil strigator la cer orice r.ahat aruncat pe media de catre bogatanii securisti condusi de cancerul romanesc Patriciu-Vantu-Voiculescu. Si unii si altii sunt de tot rasul. Roamnia e la marginea prapastiei si noi frecam tzambalul cu minciuni, diversiuni comunisto-securiste. Credeam ca dupa 20 de ani, macar o parte din romani, aia mai cititi, sa isi fi dat seama de mizeria politicii romanesti. Dar ne place sa fim penibili.

Corect!

Mirosul străbate si prin monitorul televizorului. Privesc strangandu-mi nările si cu ligheanul intre picioare, că tot timpul am o greată imensă

off off

pacat ca nu este si copilul autentic!! probabil si tu daca primeai mai multi bani, te-ai fi dat persoana abuzata de basescu si intr-o zi de repetat povestea, ajungeai si tu sa crezi asta! cat de ipocriti puteti fi sa nu acceptati varianta ca acest film este trucat?

Hai na ...

1. Copilul a infirmat filmul, nu stiu de la ce emisiune TV sau radio, te informezi tu;
2.notele nu sunt lansate de PD-L, ele apar in Curentul, si nici un membru PD-L nu si le-a insusit - spre deosebire de Patriciu care si-a insusit toata cacialmaua cu aceat filmulet;
3.aspectul fizic al lui Base nu ii reduce competentele.
Daca vrei continuam ...

JOS TIRANU'

cate argumente mai vreti sa nu-l mai votati pe odiosu' ?

 

hahaha

frate matura basescu cu astia pe jos.le da suturi pe unde ii prinde hahaha. dupa smetia asta , le trbuie mult sa si revina haha

 

SRi

Conducerea SRI este de stanga si pentru cei fara cunostinte , adica PSD. Ce credeati ca o sa spuna SRI-u despre stenograme ? Credeati c-or sa recunoasca?

 

CristinaPNL

Sa inteleg ca esti o votanta PNL dupa denumire?
Ceva imi spune mie ca ai mustata si scrii din subsolul de pe Aleea Modrogan :)

Pentru CosminF

Nu stiu ce e pe aleea modrogan dar se pare ca ai niste informatii interesante. De ce nu faci o "dezvaluire" bomba cum e filmu asta falsificat de circula la tv?

@CristinaPNL

Pedelino! Uite ma fac avocatul diavolului (Base) si zic ca cele doua note au fost facute chiar de PSD (sunt grosolane si nu aduc nimic nou). De ce? Prin contrast scot mai bine in evidenta lovirea copilului de catre Basescu.

Hai fuga in Bora Bora, e rusinos dar sanatos!

Ce mizerabili!

Ca si păpusarul pe care vor să-l salveze. Ce kkat de ziar! De aia se distribuie gratuit! Este urat mirositor, ca un hoit!

 

Minciunile lui Basescu

Normal ca sunt falsuri, sunt minciuni pe care PDL-istii le-au scos ca sa poata arunca asupra lui Geoana o imagine urata. Nu va mai zbateti atat, deja ati pierdut mai nesimtitilor. Hai Geoana!

 

lumea 'buna'

Unde erau moralii Romaniei!!Patriciu,Vantu,Voiculescu,Iliescu,Hrebenciuc,Vanghelie,Nastase sunt nume elocvente,sunt greii ce compun lumea morala,plina de valori si principii.Ei sunt cei care au facut din interes fata de semeni si popor un stil de guvernare si de viata...

FALS

Cele doua note aparute in presa sunt adevaruri clare,aduse in fata romanilor!Romanii trebuie sa aleaga intre mogulii nefericiti ce-si urmaresc doar interesele proprii,si un presedinte care lupta si sutine interesele poporului!Romanii au in mana alegerea,dupa ratiunea votului isi vor primi plata sau peseapsa!

 

multa minte ai...

dar ti-ar trebui si mai multa sa poti intelege un lucru simplu: SRI, desi sub comanda lui Basescu, a declarat notele falsuri.

Va plati mogulul bun fratii Paunescu de se va usca.

Dar noi, noi ce vina avem sa platim pentru putina ta minte?
Ai drept de vot, exercita-l cum vrei, dar nu mai spune ineptii pe aici - dar, de fapt, ganduri de calitate nici nu ai cum spune. Iti lipseste organul respectiv.

te deranjeaza punctul meu de vedere?

Sunt adevaruri evidente doar ca voi sunteti orbi si nu le puteti sau nu vreti sa le vedeti,dar stiti in schimb sa apelati la jigniri si manipulari.Asta din disperare,alta arma nu aveti..vezi exemplu:Patriciu!Mi-e mila de tine si de cei ca tine...

Aurolaca

Jos Mogulii Portocalii ! Jos 89SEsCU!

mincinosii

Bla bla bla...cutare i-a zis lui cutare ca i-a zis cutare ca bla bla blaaa...
Ideea este urmatoarea: JOS BASESCU!!!

 

nici nu ma asteptam sa le recunoasca

Din pacate, desi SRI infirma autenticitatea acestor documnete, istoria se repeta; va aduceti aminte ca acum un an in urma au mai existat niste documente avand aceleasi personaje centrale, care si atunci au fost infirmate,iar ulterior s-au dus la indeplinire. Dar suntem prea ocupati sa urmarim filmele regizorului Patriciu ca sa mai putem intelege si ce ni se pregateste.

 

Incercati sa presupuneti ca s-au retrocedat terenuri icepand cu 2005, dupa aparitia Legii nr.247 si H.G 890/2005 ...

Unii, si in special cei care au dispus de resurse, au cumparat terenuri ieftine poate si le-au revandut mai scump, altii au investit in constructii etc.. Daca ne uitam la cifre putem spune ca stiu sa faca afaceri foarte bine. daca dorim sa dovedim ceva ne lovim de lipsa dovezilor. Iar daca vrei sa acuzi fara dovezi te discreditezi. Aici cei care trebuie sa cerifice sunt institutiile abilitate. In rest, pana la proba contrara, in democratie doar instanta poate stabili vinovatii, Altfel, protestele sunt doar vorbe goale. Stima

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor