Suceava: Tanara sfasiata de doi pitbulli

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 14:35
4206 citiri
Suceava: Tanara sfasiata de doi pitbulli
Foto: Evenimentul Zilei

O tanara din satul Rotunda, judetul Suceava, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost sfasiata de doi metisi de pitbull.

Satenii sunt indignati, pentru ca acest caz nu este singular. Incidentul vine la aproape doua luni, de cand aceleasi patrupede au ucis un batran din sat si la aproximativ sase luni de cand au mutilat o avocata, scrie Evenimentul Zilei online.

Toate cele trei victime au fost atacate in zona iazului, care nu este ingradit, si pe langa care trec doua drumuri de acces catre ogoarele satenilor din Rotunda.

Tanara atacata marti, Maria Marioara Neamtu (33 de ani) mergea la o ruda si nu se gandea ca patrupedele ar mai putea ataca pe cineva, mai ales ca, dupa incidentul din ianuarie cainii fusesera legati cu lanturi si inchisi in tarc.

Din nefericire pentru ea, doi dintre cei sase caini alfati in tarc au reusit sa scape si au atacat-o. Fata a inceput sa urle de durere si spaima, iar strigatele ei au fost auzite de un satean care, inarmat cu o furca, i-a sarit in ajutor si a reusit sa-i goneasca pe caini.

Tanara a fost adusa de urgenta la Spitalul Judetean Suceava, fiind internata la Reanimare. Medicii care o au in grija spun ca tanara, care prezinta numeroase muscaturi pe maini, picioare, torace, a fost la un pas de moarte din cauza hemoragiei masive.

Proprietarul iazului si, implicit, al cainilor, Onorel Apetrechioaie (38 de ani), s-a ales cu dosar penal. In plus, Apetrechioaie era cercetat si pentru incidentul petrecut in septembrie 2009, atunci cand o avocata a fost sfasiata de aceiasi caini si a avut nevoie de peste 50 de zile de ingrijiri medicale.

Pentru cele doua infractiuni pentru care a fost pus sub invinuire, Onorel Apetrechioaie risca pedepse cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani in cazul avocatei si de la 2 la 7 ani in cazul batranului omorat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#tanara muscata pitbull, #Onorel Apetrechioaie, #femeie muscata caini Suceava , #frauda