Taranii i se plang lui Basescu ca agricultura merge greu

Sambata, 22 August 2009, ora 15:50
1546 citiri
Taranii i se plang lui Basescu ca agricultura merge greu

Presedintele Traian Basescu a vizitat, sambata, orasul aradean Pancota si a mers la targul local de produse agroalimentare, unde mai multti producatori i s-au plans ca agricultura merge greu.

Seful statului a fost intampinat de peste o mie de oameni la Pancota, unde sambata se organizeaza cel mai mare targ saptamanal din judet.

Traian Basescu a primit de la oameni o biblie, un buchet de busuioc, un borcan de miere de albine, iar un cetatean i-a spus ca e nemultumit ca nu i-a fost retrocedat un teren i-a inmanat presedintelui o scrisoare.

Producatorii agricoli s-au plans presedintelui ca merge greu agricultura si l-au intrebat ce ar putea face pentru a rezolva aceasta problema. De asemenea, oamenii au mai cerut sa le fie marite pensiile, iar Traian Basescu a raspuns: "Le vom face pe toate cu timpul".

Presedintele s-a plimbat timp de aproximativ o jumatate de ora prin targul de la Pancota, unde a strans mainile oamenilor, a facut fotografii, a mancat struguri si piersici si a vorbit cu producatorii agricoli. Oamenii l-au intrebat pe Traian Basescu daca mai candideaza pentru un nou mandat, iar raspunsul acestuia a fost: "Mai vedem la toamna".

Mai multi oameni din targ au primit pliante cu mai multe poze cu Traian Basescu din timpul vizitei pe care a efectuat-o in localitatea aradeana Araneag in data de 7 august, pe care scrie "Traian Basescu, presedintele Romaniei", iar sub o poza cu seful statului scrie "Romania merge inainte!". Pe pliante nu este nicio sigla si nu sunt semnate de cineva.

La finalul vizitei de la Pancota, presedintele a vizitat o fabrica de cablaje auto Electrokontact. In cursul dupa-amiezii, Traian Basescu urmeaza sa participe la inaugurarea noului sediul al Consiliului Judetean Arad si sa se deplaseze si la santierul autostrazii Arad - Timisoara.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Basescu tarani Pancota, #Basescu tarani agricultura , #frauda