Ziare.com

Termenul limita de inscriere la concursul Tanarul Jurnalist al Anului, prelungit

Luni, 19 Mai 2008, ora 14:10

   

Termenul limita de inscriere la concursul Tanarul Jurnalist al Anului, prelungit
Termenul limita pana la care tinerii din presa se pot inscrie la cea de-a X-a editie a concursului national Tanarul Jurnalist al Anului a fost prelungit pana la data de 23 mai 2008.

Fundatia Freedom House Romania si Edipress AS Romania anunta ca pentru inscriere, candidatii au obligatia de a trimite trei articole, publicate in cursul anului 2007 si un CV.

Fiecare articol trebuie sa fie insotit de un scan sau o fotocopi, iar materialele jurnalistilor trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen. In ceea ce priveste candidatii, acestia se pot inscrie la o singura sectiune de concurs.

Pentru fiecare sectiune in parte va fi desemnat cel mai promitator tanar jurnalist (varsta maxima 35 de ani), care a publicat, in cursul anului 2007, articole tratand subiecte din domeniile stabilite. Castigatorii Marelui Premiu din cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa la concursul din acest an.

Selectia articolelor va fi facuta de un juriu specializat, format din persoane cu experienta in mass-media.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Citeste mai multe despre concurs jurnalist termen limita inscriere
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 605 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor