Trei membri ai clanului Preda, retinuti dupa scandalul de la mall

Duminica, 22 Februarie 2009, ora 15:22
1697 citiri
Trei membri ai clanului Preda, retinuti dupa scandalul de la mall
Foto: Realitatea TV

Trei membri ai clanului Preda au fost retinuti in cazul violentelor izbucnite ieri la Plaza Romania, pentru 24 de ore, iar doi dintre ei au fost dusi deja la audieri.

Acestia vor fi prezentati Parchetului pentru a se decide daca vor fi eliberate mandate de arestare preventiva pe numele lor. Intre timp, procurorii au extins cercetarile in acest caz si asupra firmei de paza BGS, implicata si ea in scandal, informeaza postul Realitatea TV.

Politistii au retinut pentru 24 de ore trei persoane, implicate in scandalul de la mall-ul Plaza Romania.

Seful clanului, Eugen Preda, nu a fost retinut, el fiind printre cei raniti in incident, iar in acest moment este internat la Spitalul Municipal. El acuza dureri de cap, sustinand ca a fost grav ranit in zona capului. Politistii asteapta ca el sa fie externat si mai apoi audiat.

Cei patru vor fi condusi la sediul Parchetului pentru o noua serie de audieri, iar mai apoi vor fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Primii doi dintre ei au fost luati deja de politie si transportati la audieri.

Anchetatorii asteapta imaginile de pe camerele de supraveghere din incinta centrului comercial, imagini care vor constitui probe importante, avand in vedere faptul ca ele surprind si momentul agresiunii.

Politistii care ancheteaza cazul au extins cercetarile. A intrat in colimatorul lor si agentia de paza BGS, implicata si ea in incident. Politistii bucuresteni verifica legalitatea interventiei angajatilor firmei de paza.

Potrivit Politiei, pentru imobilizarea celor patru persoane care au fost ulterior retinute, agentii de paza au folosit forta si substante iritant lacrimogene. Citeste si Bataie in Plaza Romania intre un clan interlop si o firma de paza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
O persoană care a mâncatat semințe și, apoi, a aruncat cojile pe jos a fost identificată de oamenii legii și amendată cu 1000 de lei, la Aiud. Folosindu-se de camerele de supraveghere din...
#clanul Preda, #incidente in Mall, #Plaza Romania Mall, #taxa de protectie, #politie, #retinuti , #frauda