TV Ziare.com: Cum devin tinerii influenti in politica?

Joi, 13 August 2009, ora 14:14
1255 citiri
TV Ziare.com: Cum devin tinerii influenti in politica?

Ziare.com va invita sa participati, joi, de la ora 14.30, la emisiunea cu tema "Cum devin tinerii influenti in politica?", sustinuta de Florin Alexe, presedintele Tineretului National Liberal.

Invitatul Ziare.com va discuta despre "puterea" pe care o au tinerii politicieni pe langa liderii marcanti ai marilor partide si cum le influenteaza acestora deciziile?

Totodata, Florin Alexe va explica de ce vocea liderilor organizatiilor de tineret nu se aude aproape niciodata si de ce tinerii politicieni nu au pozitii publice ferme fata de evenimentele zilei.

Cat de reprezentativi sunt pentru noua generatie de politicieni tinerii scosi in fata la ora actuala de partide? Cum va arata clasa politica peste cativa ani? Ce solutii au tinerii politicieni la problemele actuale, dar la cele care ne pandesc in viitor?

Daca vreti sa aflati raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, la ora 14.30, in dialog cu Florin Alexe, presedintele organizatiei de tineret a PNL.

Cine este Florin Alexe?

Florin Alexe este membru PNL Sector 3 din anul 2000. Intre 2003 si 2005 a condus organizatia TNL Sector 3, iar din 2008 este consilier local in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Din octombrie 2006 este ofiter PNL pentru relatia cu partidele liberale din Republica Moldova.

S-a ocupat de construirea Departamentului de Imagine al TNL, precum si de realizarea brandului TNL si a materialelor de promovare ale PNL.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra realizatorului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...