Ziare.com

TV Ziare.com: Hai sa gasim solutii pentru criza economica si institutionala!

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 19:55

   

TV Ziare.com: Hai sa gasim solutii pentru criza economica si institutionala!
TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog, astazi, de la ora 21.00, cu Cornelius Nicholson.

Cititorul Ziare.com va provoaca la o discutie libera in care sa gasiti impreuna solutii pentru iesirea Romaniei din criza economica, institutionala si morala in care se afla.

Comentati impreuna declaratiile politice facute in ultima vreme de liderii celor doua partide din coalitia de guvernare precum si solutiile pe care acestia le propun.

Pentru a intra in dialog cu cititorul Ziare.com pe marginea acestei teme, intrati AICI, la ora 21.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1417 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
25 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Implementarea Legii Lustratiei!!!

Deschiderea totala a Arhivei Securitatii, cele 100.000 de dosare puse la pastrare de catre Basescu pe 60 de ani, precum si cea pastrata pe memorie magnetica si microfilme. Reducerea pensiilor celor 100.000 de securisti si activisti pensionati ce papa 1,8 miliarde de euro anual la nivelul pensiei minime pe economie. Reducerea numarul celor angajati in servicii cu 5/6 aducind aceste servicii la media, raportata la 100.000 de locuitori din Franta, Anglia, Spania, Italia, Germania si Spania. Aducerea in fata instantelor a celor ce se fac vinovati de genocidul din Dec. 89 si Iunie 90, precum s-a tortionarilor, cei care mai traiesc din anii dictaturii proletare. Cotrolul tuturor averilor, de la zero, mai mari de 30.000 de euro si confiscarea totala a acelor averi care nu pot fi dovedite a fi strinse cinstit. Asanarea economiei subterane din comertul cu cereale, alcool, cherestea si din constructii. Fara aceste masuri in Romania vom asista la acelasi bilci ca si pin acum. Deoarece cele 100.000 de dosare puse la pastrat reprezint un securist, informator sau activist ce ocupa sau va ocupa un post cheie in aparatul de stat in prezent si viitor.

 
 

 

A PSDsta saját halálát Ön pedelsta, kutya!

És közöny mondani anyád hülye.

Átvilágítás a törvény végrehajtását!

Megnyitó összes Archívum Security, a 100.000 rekordok tárolási tett Basescu a 60 év, és a mágneses memória és őrizzék meg mikrofilmen. Csökkentési nyugdíj 100,000 nyugdíjas Securitate és aktivisták, hogy a pápa 1,8 milliárd eurót évente a minimális nyugdíj a gazdaságban. Csökkenti az alkalmazottak számát a szolgálati 5 / 6 hozza ezeket a szolgáltatásokat a média, a bejelentett egy 100.000 lakosú Franciaországban, Angliában, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban. Bíróságai előtt indítottak bűnösök népirtás decemberben. 89. és június 90., és a kínzók, akik élnek a proletárdiktatúra évben. Cotrol minden eszközt, a nulláról, több mint 30.000 euró, és a teljes vagyon az ingatlanok, amelyeket nem lehet bizonyítani, hogy össze kell gyűjteni őszintén. Visszanyerése kereskedelem gazdaság gabona alkohol, a fa és az építőipar. Ezen intézkedések nélkül a romániai vesz majd részt, mint az azonos Bilca fenyő most. Mivel a ... (Összes hozzászólás) Teljes megnyitása Security Archive, a 100,000 rekordok tárolási tett Basescu a 60 éves, és a mágneses memória és őrizzék meg mikrofilmen. Csökkentési nyugdíj 100,000 nyugdíjas Securitate és aktivisták, hogy a pápa 1,8 milliárd eurót évente a minimális nyugdíj a gazdaságban. Csökkenti az alkalmazottak számát a szolgálati 5 / 6 hozza ezeket a szolgáltatásokat a média, a bejelentett egy 100.000 lakosú Franciaországban, Angliában, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban. Bíróságai előtt indítottak bűnösök népirtás decemberben. 89. és június 90., és a kínzók, akik élnek a proletárdiktatúra évben. Cotrol minden eszközt, a nulláról, több mint 30.000 euró, és a teljes vagyon az ingatlanok, amelyeket nem lehet bizonyítani, hogy össze kell gyűjteni őszintén. Visszanyerése kereskedelem gazdaság gabona alkohol, a fa és az építőipar. Ezen intézkedések nélkül a romániai vesz majd részt, mint az azonos Bilca fenyő most. Mivel a rendelkezésre álló fájlok 100.000 képviselni Securitate folyamatos tájékoztatást és aktivista foglalják el vagy fog elfoglalni jó helyzetben az államapparátus a jelen és a jövő.

 

@ miluca007 - prost ke bagi muska la lapte

Tu prost ke bagi muska la lapte.
Gelu ida dela preten mogyari,
kasa i stie cu cine votesk.

 

lu miluca

mai buchet de papadii ,esti gelu ? ca sa nu iasa cu cearta ma *** pa ochii vostrii la amindoi.ti-ai tras poza cu flori,vezi tu ,ca sa'nveselesti lumea cica ,dar tu nimai *** scoti pa gura ,bagvash spinu'n coor de malformati ce sunteti (tu si gelu) .ba muistanezule,termina cu impresiile ca te bag in *** pin'la git malformat ce esti.

 

@Gellu Clona

Ti-am dat + . Cred ca ai zis bine . Tradu te rog si-n romana .
Sa traiesti!

legea LUSTRATIEI!! trebuie intrdusa in regim de urgenta!

Gelu ,CORECT!! Am auzit ca Iliescu lupta acum sa introduca legea lustratiei!!Ha ,ha ha.

arssene

Citeste ce vezi si asculta ce citesti!

de ce nu incepe emisiunea?

....

 

mda

E CRIZA............de personal(itate)

a inceput

de 42 minute!

pai...nu era programata la orele 21!!??

.....

 

ZTTTTTTTTTTTTT !

S.I.K.T.I.R. - kkkkt. cu ochi ! Cum i te adresezi unei doamne, prietena noastra de pe forum ? Esti o scir.na.vie de individ pu.tred si ne.no.rocit. ! pupin.ba.sin.ascule!

D.le Cornelius Nicholson !

Solutii sunt la criza economica si institutionala,ce sa le mai cautam noi ? Noi sa ne cautam PRIN VOTUL NOSTRU,,peroanele,, care sa aplice acele solutii.
Credeti ca ,,targuiala,, cu ,,justitiarii,, e o solutie ? Nicidecum ! Justitia e un copac prea stufos si cu multi ghimpi,ce trebuie curatat.

 

toata stima pt

domnul cornelius!pt k va pasa!

 

fogyatékkal miluca007

Datu pri cepe ceam scris noi a kolo?
Ezactaro k la Gelu...k la magyar...
datu prost Kevesi alta limba spui
Komsty tusa Sugy la Gelu!

 
 

fogyatékkal miluca007

"La Zolfărino ghe vale,
Mere Capsali călare
Si tot strigă-n gura mare:
―Fedorovici inăltache!
Pugne pase, nu che bache,
Că-ti perzi cătagnele toake!
...und zo waiter ..."

 

Mai bine un măgar care te poartă, decat un cal care te tranteste.......

........................................

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor