TV Ziare.com: Va mai fi Romania vreodata "Granarul Europei"?

Marti, 02 Februarie 2010, ora 14:02
1157 citiri
TV Ziare.com: Va mai fi Romania vreodata "Granarul Europei"?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog marti, incepand cu ora 15.00, cu Paun Ion Otiman, directorul Institutului de Economie Agrara, secretarul general al Academiei Romane, pe tema relansarii agriculturii romane si a sanselor Romaniei de a deveni o tara cu greutate in domeniu.

Care sunt masurile care trebuie luate pentru relansarea Agriculturii? Cum pot banii europeni sa ajute fermierii romani, care practica agricultura de subzistenta?

Cum se descurca fermierii romani, lasati fara subventii din bani interni, cu accesarea fondurilor europene?

Cum se poate rezolva problema fragmentarii parceleleor agricole si ce face statul pentru a ajuta agricultura? Cum se poate face trecerea la sisteme de irigatii performante?

Poate agricultura sa devina un domeniu atractiv pentru investitori, capabil sa produca profituri?

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 15.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial.

Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#relansare agricultura, #Romania granarul Europei, #subventii agricultura, #Paun Otiman Ziarecom , #frauda