Ziare.com

Un al doilea angajat al Departamentului de Control castiga in instanta

Joi, 20 August 2009, ora 19:28

   

Un al doilea angajat al Departamentului de Control castiga in instanta
Deputatul PNL Alina Gorghiu a anuntat joi, prin intermediul unui comunicat de presa, ca a castigat al doilea proces in prima instanta intentat de un angajat al fostului Departament de Control.

"Am castigat al doilea dosar in prima instanta, dosar al reclamantului Maciuca Marius, care a contestat Decizia de concediere din functia de consilier in structura aflata in subordinea premierului Emil Boc", se arata in comunicat.

Sursa citata mentioneaza ca solutia Curtii prevede reintegrarea reclamantului in functia detinuta la momentul demiterii sale, precum si plata integrala a drepturilor salariale de la momentul "concedierii abuzive si pana la momentul reintegrarii efective in functie".

"In speranta ca cei vinovati de nedreptatea facuta celor aproape 50 de oameni lasati fara locuri de munca vor realiza gravitatea faptei, astept sa se dispuna reangajarea in actualul Corp de Control a celor disponibilizati. Amanarea acestei decizii nu face decat sa creasca cheltuielile statului fata de reclamanti, prin urmare vom avea tot noi, contribuabilii, mai mult de platit", precizeaza Gorghiu.

Deputatul PNL Alina Gorghiu a mai anuntat, pe 21 iulie, ca a castigat in instanta in cazul dosarului unui fost consilier in Departamentul de Control, iar Tribunalul obliga SGG la reincadrarea pe functie si plata drepturilor salariale restante pana la reincadrare.

Alina Gorghiu a precizat ca a castigat primul dosar, al fostului consilier in Departamentul de Control, Mihai Claudiu Orzan, dintre cele sase pe care le-a reprezentat pro-bono.

Sursa: rNews

Articol citit de 903 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu este corect

De ce sa platim noi pentru incompetenta guvernantilor. Daca Boc a facut o greseala el sa plateasca cu salariul lui si daca sumele sunt prea mari sa isi faca o asigurare care sa-l acopere de guvernare defectuasa

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor