Un fost director al Directiei Finantelor Brasov s-a sinucis

Vineri, 18 Ianuarie 2008, ora 22:45
2083 citiri
Un fost director al Directiei Finantelor Brasov s-a sinucis

Fostul director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov, fost director la Bursa de Marfuri Brasov si sef la Regionala de Posta Brasov, Ioan Bara (51 de ani) a fost gasit vineri la pranz mort in apartamentul sau de pe strada Jepilor din Brasov. Barbatul se spanzurase cu ajutorul unui cablu pe care l-a legat de un calorifer din baie, motivul fiind legate de probleme familiale, arata Amos News.

Cadavrul a fost gasit, in jurul orelor 14.30, de pompieri dupa ce rude ale barbatului au sunat panicate la Serviciului Unic de Urgenta 112. Initial s-a crezut ca este vorba de o simpla deblocare de apartament.

"Am fost anuntati de 112 ca o persoana se afla in pericol si ne-am deplasat la adresa. Interventia a fost dificila din punct de vedere moral deoarece a fost vorba de o persoana care s-a sinucis", a declarat sublocotenentul Codrut Riciu, de la Detasamentul II din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Potrivit anchetatorilor, Ioan Bara zacea mort in baie de aproape doua zile. Ei au descoperit si un bilet de adio lasat, cel mai probabil, sotiei.

Ioan Bara a fost pentru o perioada de timp director al Bursei de Marfuri Brasov, apoi mai bine de 11 ani a lucrat la Directia Generala a Finantelor Publice Brasov unde a ajuns sa ocupe functia de director adjunct.

Acest post l-a detinut pana in luna mai 2005 cand a demisionat. Ulterior, a fost director al Regionalei de Posta Brasov, dupa care a revenit la Directia Generala a Finantelor Publice Brasov.

Ioan Bara era insurat si avea un baiat dintr-o casatorie anterioara. Din cate se pare, sinuciderea nu are nici o legatura cu locul de munca, fiind cauzata, cel mai probabil, de problemele din familie. Oamenii legii au deschis totusi o ancheta in acest caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Caz tulburător. O femeie de 83 de ani ar fi încercat să se sinucidă dându-și foc
Caz tulburător. O femeie de 83 de ani ar fi încercat să se sinucidă dându-și foc
La 83 de ani, o femeie din comuna botoșeneană Hlipiceni a încercat, din primele informații, să-și ia viața într-un mod îngrozitor. În cursul zilei de duminică, 21 aprilie, aceasta s-ar...
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
#mort, #Ioan, #bara, #sinucidere , #frauda