Un iesean a intrat in coma, dupa ce-a fost la dentist

Joi, 29 Mai 2008, ora 11:20
2507 citiri
Un iesean a intrat in coma, dupa ce-a fost la dentist

Un barbat a facut un accident vascular cerebral si a intrat in coma imediat dupa ce a iesit din cabinetul stomatologic. Incidentul s-a petrecut din cauza unei supradoze de anestezic administrata de medicul stomatolog.

Familia victimei spune ca i s-a administrat o supradoza de anestezic desi era bolnav de hipertensiune si insuficienta renala. Doctorita a recunoscut ca i-a facut mai multe injectii, dar se considera nevinovata, informeaza Ziarul de Iasi, in editia online.

Gheorghe Ciobanu a fost luat din dispensar cu ambulanta in stare de inconstienta si dus de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Cu greu medicii de aici l-au readus la viata, insa pacientul se afla in continuare in stare grava. Barbatul are acum o hemipareza, iar partea stinga a corpului nu o poate misca.

Medicul stomatolog spune ca stia de afectiunile pacientului sau, dar ca a trebuit sa-i faca trei doze de anestezic pentru ca acesta acuza in continuare dureri.

"Pacientul a ajuns la noi in stare critica in urma unui accident vascular cerebral si a fost suspus investigatiilor medicale. S-a descoperit un cheag de sange intracerebral care a dus la paralizia partiala. Daca el este hipertensiv, este posibil ca anestezia sa-i fi creat probleme, si cu emotia de la stomatolog sa fi intrat in atac cerebral", a declarat dr. Romeo Chelariu, purtator de cuvint al Unitatii de Primire Urgente de la Spitalul de Neurochirurgie "N. Oblu".

Familia pacientului nu a depus inca nicio plangere la Colegiul Medicilor, dar sustine ca vor merge pana in panzele albe pentru ca medicul stomatolog Elena Ciubotaru sa fie trasa la raspundere pentru neglijenta ei.

Medic ginecolog, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției
Medic ginecolog, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției
Un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Giurgiu a fost prins în flagrant când primea mită pentru a realiza o cezariană. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el şi 200 pentru...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#coma, #barbat, #Iasi, #supradoza, #medic, #stomatologie, #atac cerebral, #anestezic , #frauda