Ziare.com

Un italian a fraudat statul roman cu peste 1,6 milioane de lei

Sambata, 13 Decembrie 2008, ora 19:15

   

Un italian a fraudat statul roman cu peste 1,6 milioane de lei
Serviciul de Investigare a Fraudelor Buzau a inceput urmarirea penala impotriva unui cetatean italian in varsta de 43 ani, acuzat de comiterea mai multor infractiuni economice care ar fi produs o paguba la bugetul de stat de peste 1,6 milioane lei.

Suspectul este acuzat ca in perioada 2005 - 2007, in calitate de administrator al unei societati comerciale din judetul Buzau, a inregistrat in evidenta contabila mai multe cheltuieli fictive de consultanta tehnica, operatiune ce a avut ca efect diminuarea masei impozabile, informeaza AMOS News.

Pe aceasta cale, societatea comerciala administrata de cetateanul italian s-a sustras de la plata unui impozit pe profit in suma totala de aproximativ 290.000 lei, la care s-a adaugat alti 21.000 de euro, TVA dedus nelegal in anul 2007.

De asemenea, in aceeasi perioada, ca urmare a platilor externe in suma totala de aproximativ 120.000 euro catre invinuit, efectuate in baza unui contractul de cesiune creante incheiat la inceputul anului 2005 si a platilor externe in valoare de inca 120.000 euro catre doi cetateni italieni, societatea comerciala nu a retinut si nu a virat la bugetul general consolidat al statului suma de peste 130.000 lei, reprezentand impozit pe venituri datorat de persoane nerezidente, impozit pe venituri nerezidenti.

Impotriva cetateanului italian a fost declansata urmarirea penala sub aspectul comiterii infractiunilor de evaziune fiscala, bancruta frauduloasa si folosirea cu rea credinta a creditului societatii.
Citeste mai multe despre cetatean italian frauda datorii
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1712 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

uau!!!

tare de tot articolul!!! Numai asta ne-a tras-o artistic? Sigur? ia cautati pe toti macaronarii si in special arabii sa vedeti ca va cruciti ca babele ce "minuni " baga astia!
Hai sa va explic: in jud Hunedoara, de unde sunt: vrei paine -mergi la arab, vrei lemn de foc la arab, vrei la carciuma -la arab, vrei la depozit en gros la arab; alte smenuri la italieni. Textile, pauci, alte tepe la italieni, nemti(plecati de aici) sau austrieci. Pe romaneste UE. URA
Comentati voi.

 

Gigele,

sa-ti zic una "buna" care tine de ...tastatura:
(dar vreau BREVET!) Italienii se trag din ...romani!!!
Poti sa stii? Daca lipseste "càculitza" lui "a"!!!
Se trag din ...noi!

Gigele,

sa-ti zic una "buna" care tine de ...tastatura:
(dar vreau BREVET!) Italienii se trag din ...romani!!!
Poti sa stii? Daca lipseste "càculitza" lui "a"!!!
Se trag din ...noi!

Dar...

pe ai nostri bravi: dela jocurile piramidale, banci devalizate, evazini fiscale, etc...?! pe cind dosare penale si condamnari ?
Asteptam (cit?) cu drag... vesti bune, in acest sens...

 

Mai sa fie,o asemenea frauda hahaha..l-au dat in gat partea romana din afacere?Pe cand si alte fraude romanesti ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor