Un italian s-a sinucis pentru ca iubita sa, romanca, sa incaseze asigurarea

Vineri, 01 Ianuarie 2010, ora 13:38
2306 citiri
Un italian s-a sinucis pentru ca iubita sa, romanca, sa incaseze asigurarea
Foto: ProTV

Un cetatean italian al carui cadavru a fost gasit saptamana trecuta in raul Olt s-a sinucis inscenandu-si un accident de circulatie pentru ca iubita sa, romanca, sa poata incasa banii de la firma de asigurare.

Cel putin asa reiese dintr-un bilet de adio in care ii explica acesteia unde a ascuns contractul si cum are de gand sa isi insceneze accidentul, scrie editie.ro.

Iata fragmente din scrisoarea barbatului:

"Te rog frumos sa ma ierti, chiar nu am putut sa isi spun nimic despre asta. Am facut in asa fel incat totul sa para un accident, iar tu sa poti incasa banii de la firma de asigurare. Contractul este in sertarul cu ciorapi. Foloseste banii doar pentru tine, nu vorbi cu absolut nimeni despre asta. (...) Adio, iubirea mea, te-am iubit enorm dintotdeauna. (...) Daca nu o sa ma gasesti, cauta in zona digului care duce in... dupa scoala unde lucreaza prietana ta. (...) Sa le spui tuturor ca eu mergeam spre Dragoesti".

Anchetatorii spun ca din primele cercetari reiese ca barbatul s-a sinucis dupa ce a aflat ca, in urma divortului, toate bunurile i-au revenit fostei sale sotii, iar el a ramas pe drumuri.

Politistii au fost sesizati de disparitia italianului de iubita lui. "La data de 27 decembrie, in jurul orei 9, politistii au fost sesizati de catre Elena M. (51 ani), din municipiul Ramnicu Valcea, cu privire la faptul ca in seara zilei de 26 decembrie, concubinul sau, Gabrielle P., de 53 ani, a plecat de la locuinta lor din comuna Dragoesti si nu s-a mai intors", a declarat Diana Smarandoiu, purtator de cuvant al IPJ Valcea.

Anchetatorii au descoperit la locuinta femeii doua bilete, prin care barbatul anunta ca se va sinucide. "S-a luat legatura cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Valcea, precum si cu o societate specializata, pentru a fi pusi la dispozitie scafandrii care sa efectueze cautari in raul Olt, in vederea identificarii persoanei disparute si a autoturismului. In jurul orei 14, cadavrul cetateanului italian a fost gasit in autoturismul sau, in raul Olt",

a mai declarat Diana Smarandoiu precizand ca s-a dispus efectuarea necropsiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#italian sinucis Olt, #italian romanca sinucidere asigurare , #frauda