Un microbuz cu 16 pasageri s-a rasturnat in judetul Iasi (Video)

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 15:40
1638 citiri
Un microbuz cu 16 pasageri s-a rasturnat in judetul Iasi (Video)
Foto: Realitatea TV

Un microbuz a fost implicat intr-un grav accident rutier, care a avut loc, miercuri, in localitatea Letcani, din judetul Iasi.

16 persoane au fost ranite, in urma incidentului. La fata locului s-au deplasat echipe ale Ambulantei, Politiei Rutiere, Inspectoratului de Urgenta, precum si jandarmi, informeaza Antena 3.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Iasi, Dan Marciuc, victimele au fost transportate de urgenta la spital, insa o parte dintre acestea au refuzat internarea.

Potrivit NewsIn, in accidentul de la Letcani au fost 15 persoane ranite, printre care se numara si un nou-nascut.

In urma accidentului, traficul rutier a fost perturbat pentru scurt timp. Deocamdata nu se cunoaste cauza producerii acestui accident rutier.

La jumatatea lunii noiembrie, doisprezece muncitori au ajuns la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat pe un drum judetean, intre Sibiu si Ocna Sibiului.

Politistii spun ca soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa. Microbuzul a ajuns intr-un sant, iar cei 12 muncitori pe care ii transporta au fost dusi la spital. Medicii au constatat insa ca pasagerii, dar si soferul, erau in afara oricarui pericol si nu a fost nevoie de internare.

La inceputul acestei luni, traficul pe DN 73 Pitesti - Campulung a fost blocat doua ore dupa ce un autobuz cu muncitori de la uzina Dacia a fost izbit de o masina.

Soferul autoturismului a murit, iar doi pasageri au fost raniti, in timp ce lucratorii din autobuz au scapat nevatamati.

Martorii spun ca masina circula cu mai bine de o suta de kilometri la ora cand a lovit autobuzul. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un stalp, iar autobuzul a ajuns in sant.

Potrivit statisticilor numarul accidentelor produse pe soselele din Romania creste in fiecare an. Principalele cauze sunt imprudenta sau oboseala soferilor, dar si viteza excesiva.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, a fost chemat în fața Curții de Apel Iași de către reprezentanții Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), după...
#accident, #microbuz rasturnat, #16 raniti, #Iasi, #Letcani , #frauda