Un preot homosexual, filmat in plina partida de sex

Marti, 03 Iunie 2008, ora 08:48
21284 citiri
Un preot homosexual, filmat in plina partida de sex

Un barbat imbracat in straie preotesti a fost filmat in timp ce facea sex cu mai multi tineri gay din Cluj.

El isi platea serviciile sexuale cu banii proveniti din cutia milei, potrivit propriilor declaratii. Ziarul Clujeanul a publicat aceasta poveste incredibila, insotita de probe, inregistrarea video a unei partide de sex in trei, in care se vede clar ca unul dintre protagonisti este imbracat in haine de preot. Dupa partida de sex, preotul le ofera celor doi tineri 200 de lei, plata pentru "serviciile" lor.

Ulterior, cei doi homosexuali care au avut relatii cu barbatul cu sutana au povestit, pentru ziarul clujean, ca acesta este un "obisnuit al casei", ca are mereu la el parfum, lenjerie de schimb si lubrifiant pentru partidele de sex si tine foarte mult la igiena. Este cunoscut drept gay, are anumite zone din care isi agata partenerii si plateste de fiecare data.

Contactat telefonic de catre clujeanul.ro, Bogdan Ivanov, purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, a declarat, luni, la amiaza, ca IPS Bartolomeu a ordonat o ancheta in cazul parintelui Iosif de la Manastirea "Sfanta Treime" din Soporul de Campie.

Reporterii de la Clujeanul l-au sunat si pe parintele Iosif. El a sustinut in permanenta ca "a cazut intr-o plasa" si a cerut ca materialul despre el sa nu fie publicat, pentru ca s-ar urmari santajarea lui (precizam ca tocmai publicarea exclude orice posibilitate de santaj).

Totusi, el nu a negat nicio clipa ca ar fi cel din film sau ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doi tineri, contra cost, spunand doar ca vrea sa vina la Cluj pentru a lamuri lucrurile. Barbatul a izbucnit, in cele din urma, in plans, si a inchis telefonul, fara sa accepte sa isi spuna numele sau biserica, respectiv manastirea, in care slujeste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un preot din Suceava a primit acordul Arhiepiscopiei să candideze pentru funcția de primar: „Sunt onorat să particip din partea AUR”
Un preot din Suceava a primit acordul Arhiepiscopiei să candideze pentru funcția de primar: „Sunt onorat să particip din partea AUR”
Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului, din partea AUR....
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#scandal sexual, #preot, #homosexuali , #frauda
Comentarii
K
Kuku
rank 1
Pai la Oradea , au filmat un popa in timp ce intretzinea acte sexuale cu o femeie ( si nu era sotia lui ) si mai profeseaza fara probleme.
U
Un Roman...
rank 1