Un preot homosexual, filmat in plina partida de sex

Marti, 03 Iunie 2008, ora 08:48
19707 citiri
Un preot homosexual, filmat in plina partida de sex

Un barbat imbracat in straie preotesti a fost filmat in timp ce facea sex cu mai multi tineri gay din Cluj.

El isi platea serviciile sexuale cu banii proveniti din cutia milei, potrivit propriilor declaratii. Ziarul Clujeanul a publicat aceasta poveste incredibila, insotita de probe, inregistrarea video a unei partide de sex in trei, in care se vede clar ca unul dintre protagonisti este imbracat in haine de preot. Dupa partida de sex, preotul le ofera celor doi tineri 200 de lei, plata pentru "serviciile" lor.

Ulterior, cei doi homosexuali care au avut relatii cu barbatul cu sutana au povestit, pentru ziarul clujean, ca acesta este un "obisnuit al casei", ca are mereu la el parfum, lenjerie de schimb si lubrifiant pentru partidele de sex si tine foarte mult la igiena. Este cunoscut drept gay, are anumite zone din care isi agata partenerii si plateste de fiecare data.

Contactat telefonic de catre clujeanul.ro, Bogdan Ivanov, purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, a declarat, luni, la amiaza, ca IPS Bartolomeu a ordonat o ancheta in cazul parintelui Iosif de la Manastirea "Sfanta Treime" din Soporul de Campie.

Reporterii de la Clujeanul l-au sunat si pe parintele Iosif. El a sustinut in permanenta ca "a cazut intr-o plasa" si a cerut ca materialul despre el sa nu fie publicat, pentru ca s-ar urmari santajarea lui (precizam ca tocmai publicarea exclude orice posibilitate de santaj).

Totusi, el nu a negat nicio clipa ca ar fi cel din film sau ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doi tineri, contra cost, spunand doar ca vrea sa vina la Cluj pentru a lamuri lucrurile. Barbatul a izbucnit, in cele din urma, in plans, si a inchis telefonul, fara sa accepte sa isi spuna numele sau biserica, respectiv manastirea, in care slujeste.

Citeste si:
Tragedia unui preot român infectat COVID: a murit într-un spital din Italia, după săptămâni de luptă cu boala
Tragedia unui preot român infectat COVID: a murit într-un spital din Italia, după săptămâni de luptă cu boala
Custodele Sfintei Mănăstiri din Assisi (Umbria), preotul român Ion Ciuraru, a decedat la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Assisi. Fusese infectat cu SARS-CoV-2 de câteva...
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Sursa: Ziare.com