Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

UPDATE: Judecatorul Virgil Andreies a fost ales seful CSM

Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 14:41
4322 citiri
UPDATE: Judecatorul Virgil Andreies a fost ales seful CSM

Judecatorul Virgil Andreies a fost ales, joi, in unanimitate, in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

In acelasi timp, procurorul Bogdan Licu a fost ales vicepresedinte al acestei institutii, informeaza Newsin.

Noul presedinte al CSM, Virgil Andreies, va implini, in 2008, 49 de ani si este judecator de 15 ani, el remarcandu-se prin desele referiri ironice la fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei.

Prieten cu judecatorul Dan Lupascu, Andreies a tinut sa nu piarda functia de presedinte al Curtii de Apel Cluj, afirmand ca nu este incompatibil, chiar daca avea si calitatea de membru al CSM.

Virgil Viorel Andreies s-a nascut in 10 decembrie 1960 in localitatea Bidiu din judetul Bistrita-Nasaud. Este casatorit si are 2 copii.

A urmat cursurile liceului pedagogic din Nasaud si ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca.

Andreias si-a luat doctoratul in drept procesual civil in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

In perioada 2002-2003 a fost membru in Comisia de modificare a Codului de procedura penala din Ministerul Justitiei, iar din 2003 pana in 2004 a fost membru in Comisia de elaborare a Codului penal.

In perioada 1 iunie 1990 - 1 mai 1993 a fost jurisconsult la societatea comerciala "Rombat". Incepand cu mai 1993 a lucrat ca judecator la Judecatoria Bistrita (1 mai 1993-1 august 1997), si apoila la Tribunalul Bistrita-Nasaud. In 1 iunie 1999 devine judecator inspector la Curtea de Apel Cluj.

In perioada iulie-decembrie 2001 este presedinte, cu delegatie, al Sectiei penale din cadrul Curtii de Apel Cluj. In data de 1 decembrie 2001 este numit presedinte al Sectiei penale a CA Cluj, functie in care ramane pana in 7 iulie 2003, cand devine vicepresedinte al Curtii de Apel Cluj.

Virgil Viorel Andreies a fost pana de curand presedintele CA Cluj, functie pe care a ocupat-o din 15 iulie 2004. De asemenea, Andreies este membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii incepand cu 12 ianuarie 2005.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Virgil Andreies, #presedinte CSM, #Bogdan Licu , #frauda
Comentarii
Poza GhitzaTheOutLaw
GhitzaTheOutLaw
rank 1
As spune ca pashunistul de boc isi aduce prietenii cat mai aproape de soare
Poza Radu Nicolae
Radu Nicolae
rank 1
MULTUMIM DOMNULUI CA AM SCAPAT DE TOVARASA