Vicepresedintele Bundestagului s-a convins ca drumurile noastre sunt dezastruoase

Vineri, 23 Mai 2008, ora 13:12
1105 citiri
Vicepresedintele Bundestagului s-a convins ca drumurile noastre sunt dezastruoase

Vicepresedintele Bundestagului, Suzanne Kastner, a declarat, vineri, ca starea drumurilor din tara noastra este dezastruoasa si si-a exprimat speranta ca, dupa incheierea campaniei electorale, Guvernul se va ocupa si de aceasta problema, informeaza Newsin.

Declaratia a fost facuta la o intalnire cu reprezentanti ai administratiei publice din Mehedinti, iar parlamentarul german a dat exemplu soseaua dinspre Caras Severin catre Drobeta Turnu Severin, despre care a spus ca este "o rusine".

"Drumul de la Caras Severin spre Drobeta Turnu Severin este o rusine. Intr-adevar, am vazut ca se lucreaza la el, insa se lucreaza intr-un mod neacceptabil, in bataie de joc fata de toti participantii. La sfarsitul campaniei electorale, Guvernului Romaniei ar trebui sa devina mult mai responsabil si sa se ocupe de aceasta problema, pentru ca alegatorul i-a dat o insarcinare. Daca nu se pot intelege asupra traseului autostrazii, macar sa repare drumurile europene", a afirmat Suzanne Kastner, adaugand ca "Parlamentul Germaniei priveste cu foarte mare ingrijorare situatia din Romania".

Pe de alta parte, in timpul intalnirii, Suzanne Kastner si-a exprimat nemultumirea ca in anul 2007 Romania nu a reusit sa atraga suficienti bani din fondurile structurale puse la dispozitie de UE.

Vicepresedintele Bundestagului a fost prezent in judetul Mehedinti pentru lansarea unui proiect transfrontalier de dezvoltare a cicloturismului care vizeaza Romania, Croatia, Serbia si Bulgaria si care a fost finantat de Ministerul Federal German cu suma de 600.000 de euro.

In cadrul acestui proiect, Suzannne Kastner impreuna cu 40 de turisti germani au parcurs, vineri, cu bicicleta, circa 28 de kilometri pe Clisura Dunarii, intre Dubova si Orsova.

In urma cu trei luni, vicepresedintele parlamentului german a criticat dur Guvernul Tariceanu pentru "ignoranta fata de domeniul social", acuzand Executivul roman ca este preocupat doar de "imbogatirea bogatilor" si cerandu-i sa excepteze organizatiile caritabile de la plata TVA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Contract important în domeniul Apărării semnat între Coreea de Sud și România. Angajamentul lui Klaus Iohannis
Contract important în domeniul Apărării semnat între Coreea de Sud și România. Angajamentul lui Klaus Iohannis
Preşedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol și președintele României Klaus Iohannis s-au angajat marţi, 23 aprilie, să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă...
#Suzanne Kastner, #drumuri, #Romania, #guvern, #fonduri europene , #frauda