Ziare.com

Vlad Petreanu vede Realitatea si pleaca

de Ovidiu Draghia
Miercuri, 05 Decembrie 2007, ora 10:30

   

Vlad Petreanu vede Realitatea si pleaca
Vlad Petreanu se afla in tratative avansate cu Realitatea TV, ne informeaza Evenimentul zilei. Aceeasi publicatie anunta ca Petreanu ar urma sa fie editor prezentator al stirilor de seara, pe tronsonul 18 24 si ar putea chiar sa prezinte o emisiune noua din 2008.

Vlad Petreanu a temperat afirmatiile colegilor de la Evenimentul zilei, intr-o declaratie pentru Ziare.com, recunoscand ca a primit o oferta tentanta si ca au loc discutii aflate intr-o faza "avansata". Insa nu s-a semnat nimic si, pana la acel moment, nimic nu este batut in cuie.

- Vlad Petreanu ii provoaca pe bloggeri la radio
- Vlad Petreanu renunta la sefia stirilor Antena 1 si 3

"Sunt tentat sa accept", afirma Vlad Petreanu. La fel de moderat in declaratii era si acum doua luni cand l-am intrebat daca va avea o emisiunea la Newz FM. Si atunci, Vlad Petreanu afirma ca au loc discutii, iar timpul a aratat ca proiectul s-a concretizat.

Vlad Petreanu a fost coborat din functia de director al Departamentului de Stiri Antena 3 si 1, iar in locul sau a venit Aura Titiriga. Imediat dupa parasirea acestui post, au inceput zvonurile privind plecarea sa din Trustul Intact.

Petreanu declara pentru Ziare.com, in octombrie: "cu siguranta in urmatoarele doua luni (noiembrie si decembrie n. red.) voi ramane in Intact". Totusi, inca de atunci era lasata o portita de iesire pentru 2008.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4304 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor