Ziare.com

Voluntari ar putea deveni sectorul 7 al Capitalei, prin referendum

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 19:24

   

Voluntari ar putea deveni sectorul 7 al Capitalei, prin referendum
Oportunitatea organizarii unui referendum pe tema transformarii orasului Voluntari in al 7-lea sector al Capitalei va fi analizata si de MAI, care-si va exprima un punct de vedere, a declarat prefectul judetului Ilfov, Valentin Delcea.

In acest sens, prefectul Delcea a transmis o adresa MAI, considerand ca obiectul referendumului presupune o modificare a limitelor teritoriale ale judetului, dar si ale Capitalei, "caz in care s-ar impune organizarea mai multor referendumuri la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale ale caror limite se modifica: judet si municipiu".

Consiliului Local Voluntari a aprobat, pe 5 octombrie, organizarea unui referendum pe 22 noiembrie in vederea consultarii cetatenilor in legatura cu modificarea delimitarii teritoriale a orasului si transformarea acestuia in sectorul 7 al Capitalei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1468 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

O mare teapa...

... pentru bucurestenii de rand: prin aducerea localitatii Voluntari in parohia Capitalei, aceasta din urma se va colora puternic in "rosu PSD-ist" - fapt ce va influenta - negativ si nefiresc! - culoarea politica a rezultatelor alegerilor locale din Bucuresti in urmatoarii ani electorali.

Un NU! acestui perfid referendum - o adevarata broasca raioasase, varata cu forta pe gatul bucurestenilor pentru a fi inghitita de catre acestia.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor