Zacusca si tigari, de vanzare in agentiile Loto

Duminica, 16 Noiembrie 2008, ora 11:39
1834 citiri
Zacusca si tigari, de vanzare in agentiile Loto

Anuntul publicat pe site-ul Loteriei privind dorinta institutiei de a comercializa in agentiile proprii produse alimentare si nealimentare, altele decat cele loteristice, a primit raspunsuri favorabile din partea a zeci de firme.

Au fost primite oferte pentru distribuirea unei variate game de produse, de la cartele telefonice la mustar, seminte si conserve, scrie Adevarul.

Printre cei interesati sa-si vada produsele in agentii se numara companii mari precum Romtelecom, Alka (producator de napolitane, biscuiti si seminte), dar si imbuteliatorul local al racoritoarelor Pepsi.

Unul dintre ofertanti voia sa aduca in agentiile loto tigarile Djarum, produse in Indonezia.

"Nu am selectat inca nicio oferta pentru ca niciuna dintre companii nu a indeplinit conditiile. Asteptam sa vina cu plan de afaceri, dar pana acum nu ne-au trimis decat oferte cu liste de preturi", a declarat sefa Loteriei, Liliana Minca.

Procedura de selectare va fi reluata si termenul va fi prelungit. "Cel mai probabil vom sti ce produse se vor vinde in agentii peste cateva saptamani", a spus Liliana Minca.

Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane
Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane
UOKiK a amendat compania americană Amazon cu 31 de milioane de zloţi (7,8 milioane de dolari) pentru că a indus în eroare clienţii în privinţa disponibilităţii produselor şi a datelor de...
Report de 1,78 de milioane de euro la categoria Noroc, anunță Loteria Română
Report de 1,78 de milioane de euro la categoria Noroc, anunță Loteria Română
Noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc vor avea loc duminică, după ce la tragerile loto din 21 martie au fost acordate 15.954 de câştiguri în valoare...
#loto, #agentii, #produse, #vanzare, #mustar, #seminte , #frauda
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
ODATĂ şi ODATĂ tot vor fi JUDECAŢI toţii aceşti SUPER -MANAGERI care ADMINISTREAZĂ AVEREA STATULUI