Ancheta la un spital din Arad dupa ce o asistenta a furat medicamentele bolnavilor

Joi, 11 Octombrie 2018, ora 14:58
3683 citiri
Ancheta la un spital din Arad dupa ce o asistenta a furat medicamentele bolnavilor
Foto: Arhiva Ziare.com

O asistenta angajata in Sectia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judetean Arad a fost sanctionata dupa ce a furat zeci de medicamente administrate bolnavilor de TBC. De asemenea, Politia Arad a fost sesizata si face cercetari in acest caz.

Angajata spitalului a fost reclamata la conducerea institutiei cu privire la faptul ca ar fi furat zeci de fiole dintr-un medicament administrat bolnavilor de TBC, de catre asistenta sefa de pe Sectia de Pneumoftiziologie, care a observat ca acestea lipsesc. Asistenta a recunoscut fapta si a adus medicamentele furate, care erau necesare pentru tratamentul timp de cinci zile al unor pacienti cu TBC internati pe sectie.

Intre timp, conducerea Spitalului Judetean Arad a inceput o ancheta interna si a decis sanctionarea asistentei cu diminuarea salariului cu 10% pe o perioada de trei luni.

"In urma investigatiei comisiei de disciplina, conducerea Spitalului Judetean Arad a decis sanctionarea asistentei cu diminuarea salariului pe o perioada de trei luni cu zece la suta, iar cazul a fost trimis mai departe Inspectoratului Judetean de Politie Arad, pentru a continua cercetarile", a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Arad, Simina Roz.

De asemenea, la nivelul unitatii medicale s-a format si o comisie care va inventaria toate medicamentele care au intrat in stocul Sectiei de Pneumoftiziologie in acest an, pentru a se stabili numarul exact de fiole furate.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Arad au confirmat ca exista o sesizare depusa in acest caz, in care se fac cercetari.

Ancheta ar putea fi preluata de Parchetul General.

Ciolacu nu-l vrea pe Iohannis comisar european. "Nu cred că aș fi dispus să-l nominalizez"
Ciolacu nu-l vrea pe Iohannis comisar european. "Nu cred că aș fi dispus să-l nominalizez"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seară, 24 iulie, că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre o eventuală nominalizare a acestuia într-un post de comisar european. În...
Ciolacu ar putea fi primul președinte PSD care nu candidează la alegerile prezidențiale. "Este posibil orice / Eu sunt un om simplu, nu e nicio tactică"
Ciolacu ar putea fi primul președinte PSD care nu candidează la alegerile prezidențiale. "Este posibil orice / Eu sunt un om simplu, nu e nicio tactică"
Întrebat miercuri seară, 24 iulie, dacă ar putea fi primul preşedinte al social-democraţilor care nu va candida la alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu, a afirmat, că "orice este...
#asistenta furat medicamente bolnavi, #asistenta furat medicamente spital , #furt
  1. Câți pași trebuie să facem zilnic: Descoperirea care schimbă totul și demontează mituri
  2. Comandantul militar al Ucrainei, din culise: Dezvăluie secrete despre armata lui Putin și cum o va învinge
  3. Rusia împarte cu inamicii Occidentului secretele armelor occidentale
  4. Cât le va cere Trump statelor NATO să aloce pentru apărare dacă se întoarce la Casa Albă
  5. Pe cine mizează ucrainenii pentru a-l convinge pe Donald Trump să-i sprijine în războiul contra lui Putin
  6. Un tren încărcat cu cărbune a deraiat în județul Vâlcea. Traficul pe linia ferată din zonă va fi reluat abia joi
  7. Detalii uluitoare despre atacul asupra lui Trump, dezvăluite de comisarul poliției statale din Pennsylvania
  8. Bărbat găsit înjunghiat în cel mai mare parc din Buzău. Polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat
  9. Netanyahu, a patra oară în Congresul SUA: 7 octombrie ”este o ciocnire între barbarie și civilizație" / Protestatarii, ”idioții utili ai Iranului” / Mulțumiri lui Trump VIDEO
  10. Tânărul care a încercat să-l împuște pe Trump căutase informații despre asasinarea președintelui John F. Kennedy înainte de atac