Andrei Hrebenciuc, la Parchet pentru a-l identifica pe hotul masinii sale

Luni, 26 Iulie 2010, ora 19:07
3764 citiri
Andrei Hrebenciuc, la Parchet pentru a-l identifica pe hotul masinii sale
Foto: Adevarul

Andrei Hrebenciuc, fiul social-democratului Viorel Hrebenciuc, a relatat la Parchet cum a incercat sa-l imobilizeze pe cel care i-a furat masina pe 25 aprilie 2009.

BMW-ul model 630i, proprietatea lui Andrei Hrebenciuc, in valoare de 320.000 de lei a fost furat, la in jurul orei 22.00, de pe strada General Dona nr. 26. Hotul a profitat de neatentia lui Andrei Hrebenciuc, care lasase cheile in constact, s-a urcat la volan si a demarat in tromba, scrie Adevarul.

"Ma departasem cativa metri de autoturism, moment in care am auzit motorul turandu-se. M-am intors imediat la autoturism si am constatat ca portiera stanga era intredeschisa, iar la volanul acestuia se gasea un individ. L-am prins de umarul stang, imprejurare in care s-a uitat pentru scurt timp la mine. Arat ca l-am vazut destul de bine, astfel incat sa-l pot recunoaste daca mi-ar fi prezentat. Precizez ca strada G-ral Dona este bine iluminata", a scris Andrei Hrebenciuc in declaratia data in fata procurorilor.

Ulterior el l-a recunoscut pe hot in imagini, in persoana lui Paul Sorin Mihalache.

Masina a fost gasita abandonata trei zile mai tarziu, la 28 aprilie 2009, pe strada Muntii Carpati din sectorul 5 al Capitalei.

Trei hoti de masini, membri ai gruparii conduse de Ilie Alexandru, zis "Sandu Geamanu", au fost trimisi luni in judecata de procurorii Parchetului Capitalei pentru furt de masini, inclusiv cea a lui Andrei Hrebenciuc.

Stefan Margean (21 de ani), zis "Fainoiu", Paul Sorin Mihalache (22 de ani) si Marian Coman (20 de ani) sunt acuzati de furtul a sase masini de lux - BMW X6, Jaguar X Type, BMW 630i, Audi A4, Mercedes E220, BMW 325.

Este al doilea dosar in care membri ai clanului "Geamanu" au fost trimisi in judecata pentru furtul unor autoturisme de lux, in primul dosar figurand printre masinile furate si Mercedesul finantatorului Stelei, Gigi Becali.

#Andrei Hrebenciuc furt masina, #Andrei Hrebenciuc furat BMW, #clanul Sandu Geamanu arestat , #furt