Cinci spargatori de locuinte retinuti - ar fi furat si din casa lui Theodor Stolojan

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 14:17
2270 citiri
Cinci spargatori de locuinte retinuti - ar fi furat si din casa lui Theodor Stolojan
Foto: Timpolis

Cinci dintre cele 20 de persoane suspectate ca au dat zeci de spargeri in locuinte, una dintre victime fiind, potrivit unor surse, europarlamentarul Theodor Stolojan, au fost retinute, miercuri, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Suspectii, care sunt acuzati de comiterea a aproape 40 de spargeri, precum si de tentativa de omor, vor fi prezentanti in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva, arata Mediafax.

De asemenea, anchetatorii au spus ca vor mai cere in instanta emiterea unor mandate de arestare preventiva in lipsa pe numele a doi suspecti care nu au fost gasiti in timpul perchezitiilor de marti.

Politistii si procurorii au descins, marti dimineata, la 28 de suspecti de furturi din locuinte. Gruparea actiona in Bucuresti, Ilfov si Calarasi. Printre victime s-ar numara si europarlamentarul Theodor Stolojan, potrivit unor surse.

Perchezitii la zeci de spargatori de locuinte. Printre victime s-ar afla si Theodor Stolojan

Gruparea avea un mod de operare diferit la fiecare spargere, asa ca ancheta, inceputa in 2009, a decurs dificil pana cand politistii au strans suficiente probe. In plus, gruparea folosea si violenta.

Trei dintre suspecti sunt acuzati de tentativa de omor dupa ce au atacat, la sfarsitul anului trecut, un om de afaceri caruia i-au furat, in plina strada, 250.000 de lei.

#spargatori locuinte Stolojan, #spargatori locuinte retinuti, #spargatori locuinte Stolojan retinuti , #furt