Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fiul si ginerele lui Bercea Mondialu, arestati pentru 29 de zile

Marti, 09 August 2011, ora 17:52
2228 citiri
Fiul si ginerele lui Bercea Mondialu, arestati pentru 29 de zile
Foto: Antena 3

Judecatoria Pitesti a emis, marti, mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele fiului lui Sandu Anghel, zis si Bercea Mondialu, Laurentiu Anghel, a ginerelui acestuia si a unui tanar de 17 ani.

Cei trei au fost implicati intr-un caz de talharie petrecut luni dupa-amiaza in Pitesti.

O femeie de 35 de ani a reclamat la Politie ca, luni dupa-amiaza, cand traversa un parc din Pitesti, a fost atacata de un individ, care a coborat dintr-o masina cu numere straine. Individul a lovit-o si i-a smuls doua lantisoare de aur de la gat, dupa care s-a urcat in autoturismul in care se mai aflau alte trei persoane si au fugit.

Victima nu s-a pierdut cu firea si a sunat la 112, anuntand ca a fost talharita. Femeia a reusit sa retina si numarul de inmatriculare al masinii, un detaliu care i-a ajutat apoi pe politsti sa-i gaseasca pe infractori.

Politistii au inchis toate arterele din judet si au reusit sa blocheze masina in care se aflau cei patru suspecti pe DN65, in localitatea Albota, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, comisarul sef Danut Dinu. In masina lor a fost gasit si unul dintre cele lantisoare de aur furate.

Din primele verificari a reiesit ca toti cei patru indivizi, cu varste cuprinse intre 15 si 23 de ani, sunt din Draganesti-Olt si sunt rude intre ei. Laurentiu Sandu este fiul lui Bercea Mondialu, iar Marius Constantin este ginerele acestuia.

In afara minorului de 15 ani, ceilalti trei suspecti au primit luni seara ordonante de retinere si marti au fost prezentati in instanta cu propunere de arestare preventiva. Laurentiu Anghel si Marius Constantin, ginerele interlopului Bercea Mondialu, sunt acuzati de complicitate la talharie, iar tanarul de 17 ani este considerat autor.

Laurentiu Anghel a mai fost cercetat de politie anul trecut, pentru loviri si alte violente si port de arma alba, dupa ce si-a atacat si batut o matusa, din cauza unei case pe care ambii vroiau s-o cumpere. El a fost prins in Draganesti-Olt, tot dupa ce a fugit de la locul faptei cu o masina. Laurentiu Anghel a fost eliberat ulterior dupa plata unei cautiuni de 5.000 de lei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Laurentiu Anghel arest preventiv , #furt