I-au disparut 100.000 de euro din contul bancar

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 19:49
4650 citiri
I-au disparut 100.000 de euro din contul bancar
Foto: ziarulring.ro

Un barbat din Pitesti a depus, miercuri, o plangere la politia Arges, dupa ce a constatat ca din cont i-au disparut 100.000 de euro, fara ca el sa fie prezent la efectuarea tranzactiei sau fara sa i se ceara vreo semnatura.

Pitesteanul pagubit si-a angajat un avocat, iar aparatorul spune ca va formula o plangere penala impotriva bancii si a salariatilor care se fac vinovati de aceasta situatie, dar si impotriva celui care si-a insusit banii.

"Am fost cu clientul meu la sediul bancii, dar nu i s-a spus nimic concret, s-a facut o referire la termenul legal de 30 de zile in care sa ni se comunice ceva oficial.

In aceasta situatie o sa procedam la formularea de plangeri penale impotriva bancii si a salariatilor vinovati de aceasta situatie, iar la politie deja am facut plangere pentru fals si uz de fals impotriva celui care a scos acesti bani. De la banca nu s-a facut nicio verificare in acest sens", a precizat avocatul Mihai Constantin.

Acelasi avocat mai spune ca de la banca i s-a spus clientului sau ca i se va analiza cererea, insa nu i s-a dat si un termen exact.

"Dumnealui vrea sa i se restituie suma de bani chiar in cursul zilei de astazi, iar raspunsul a fost acela ca i se va analiza cererea, fara a se preciza un termen cand se va solutiona. Din ceea ce constat, apreciez ca banii au fost scosi sau virati intr-un alt cont fara prezenta ori semnatura titularului, fara CNP, iar atunci inseamna ca scoaterea acestora s-a facut illegal", a mai declarat aparatorul.

Avocatul este de parere ca nu este normal ca angajatii bancii sa dea altcuiva suma de 100.000 de euro fara ca macar sa compare semnaturile de pe contract si de pe foaia in care au fost scosi banii.

Avocatul spune ca sunt mai multe ipoteze de luat in calcul si ca data la care putea sa fie ridicata dobanda era in luna martie 2012.

Pitesteanul pagubit este extrem de revoltat, afirmand ca trebuia sa plateasca o excursie din banii respectivi, dar sa si participle la o licitatie.

"Am cerut sa scot o suma de bani pentru a plati o excursie, dar si pentru a participa la o licitatie si am constatat ca nu mai sunt in cont cei 100.000 de euro. Mie imi trebuie banii astazi, pentru ca atunci cand i-am depus nu am stat sa astept, nu mi s-a spus ca se va analiza vreo cerere, ci mi-au fost luati imediat.

Exista camere de luat vederi si se poate usor verifica cine a fost persoana care a scos banii, cine a fost cel care a aprobat o asemenea tranzactie si am cerut directorului sa se verifice imaginile dar mi-a spus ca nu am nicio calitate sa cer eu asta", a declarat pagubitul.

Barbatul mai spune ca la contul respectiv nu avea acces nici macar sotia lui si ca mai are conturi si la alte banci, insa este sunat de fiecare data cand face vreo tranzactie mai importanta.

Pagubitul spune ca principalii vinovati sunt angajatii bancii, care au permis tranzactia.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de acest incident.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#bani disparuti cont bancar, #100 mii euro disparuti, #euro disparuti tranzactie bancara, #bani disparuti banca Pitesti , #furt