Tara lui Dorel: Teava de gaze fisurata in Capitala - de unde inchidem gazul?

Sambata, 08 Octombrie 2011, ora 16:12
3568 citiri
Tara lui Dorel: Teava de gaze fisurata in Capitala - de unde inchidem gazul?
Foto: Realitatea TV

Incident incredibil in sectorul 3 al Capitalei. O teava de gaze s-a fisurat, dar cum ea nu pare sa figureze in hartiile celor de la Distrigaz, angajatii companiei nu stiu unde este robinetul de unde trebuie inchis gazul. Intre timp, in zona miroase din ce in ce mai tare a gaze.

Conform Realitatea TV, teava de gaze cu pricina se afla in zona bulevardului Liviu Rebreanu si ea a fost fisurata de un muncitor care lucra pe excavator la constructia unui nou bloc.

Mirosul puternic de gaze i-a adus la fata locului pe pompieri, care au inchis strada si au izolat zona, dar si pe angajatii Distrigaz. Potrivit sursei citate, acestia au intampinat o problema neasteptata: in planurile de care dispun, teava respectiva apare ca neutilizata, adica prin ea nu ar trebui sa mai circule gaz.

Asa se face ca ei au reusit sa opreasca alimentarea pentru toate celelalte tevi din zona, dar nu si pentru cea fisurata. La ora transmiterii acestei stiri angajatii Distrigaz se chinuie sa gaseasca robinetul de unde ar trebui sa inchida gazul metan.

Intre timp, accesul in perimetrul respectiv a fost inchis, chiar daca pe acolo se intra in scarile unor blocuri de locuinte. In zona se simte un puternic miros de gaz si chiar se poate auzi cum acesta iese pe conducta fisurata.

Locuitorii blocurilor din apropiere sunt speriati de pericolul de explozie existent si nemultumiti ca in plina amiaza de sambata au ramas fara gaze in bucatarie.

Contactat de Realitatea TV, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Tiberiu Leonescu, a incercat sa ii linisteasca pe bucurestenii din zona, spunand ca nu exista niciun pericol major de explozie, deoarece perimetrul este deschis.

Acesta a precizat ca ISU Bucuresti a fost sesizat in jurul orei 11.50 in legatura cu acest incident produs in zona unei conducte principale de gaze din apropierea bulevardului Liviu Rebreanu. "E o conducta principala, nu exista flacara si se asteapta interventia celor de la Distrigaz. Nu exista un mare pericol de explozie, deoarece este zona deschisa", a explicat Tiberiu Leonescu, precizand ca echipajele ISU se afla la fata locului pentru a preveni producerea unor posibile incendii.

"In caz ca se intampla ceva, noi suntem acolo", a dat asigurari purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#teava gaze sparta Bucuresti, #teava gaze Liviu Rebreanu, #explozie gaze Bucuresti , #gaze