Ziare.com

Greva la metrou - Ce salarii au angajatii Metrorex?

Luni, 31 Mai 2010, ora 23:49

   

Greva la metrou - Ce salarii au angajatii Metrorex?
Cel mai mic salariu net de la Metrorex din luna aprilie a fost de 607 lei pentru un ajutor de mecanic, urmat de remuneratia unui operator de introducere date, care a castigat 1.048 lei, iar cel mai bine platit a fost un sef serviciu, cu 7.073 lei, in timp ce directorii castiga aproximativ 6.000 lei.

Directorul general, Gheorghe Udriste, a incasat 4.694 de lei, in timp ce directorul comercial a castigat 6.350 de lei, directorul economic 6.231 de lei, iar cel tehnic 6.222 de lei, informeaza Mediafax .

Metrorex mai are trei psihologi, care au primit intre 2.300 lei si 2.800 de lei, iar un sef de birou a luat in medie un salariu de 4.000 de lei, un consilier juridic aproximativ 2.500 de lei, la fel ca un contabil.

Un zugrav de la sectia de administrare si intretinere statii are un salariu intre 1.655 de lei si 2.400 de lei.

Angajatii de la metrou vor intra marti in greva de solidaritate cu bugetarii, intre orele 4.00 si 12.00, nemultumiti de banii pe care ii primesc. Metrorex are in total 4.187 de angajati.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4654 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nea Ioane, in articolul asta este vorba despre: Greva la metrou - Ce salarii au angajatii Metrorex? Inteleg ca te roade grija, dar sunt destule articole desprePD-L! Esti liber, plus ca am auzit ca nu duci grija zilei de maine!

Vezi ca Statia Muncii se cheama acum Costin Georgian, asa ca pune mana pe Costin Georgian si nu mai freca menta pe banii statului(inCur)!

Sau dumneata nu primesti nimic de la stat in pozitia sezut...?

 

MULTUMIM SURSEI

Care ne informeaza si pe noi sa nu murim prosti...dar nu ne-am supara daca ne-ati spune ce venituri au napastuitii .

 

...

in articol sunt numai salariile, nu si sporurile. au sporuri care cresc salariul cu vreo 70%, asa ca nu ii mai plangeti pe ipocritii de la metrou!

Oricum PDL-ul bate recordul.

Cu Secretarii de Stat a lui Videanu, care toaca frunze la caini.

 

frunze la ciini???

Bravo Ioane trebui frunza multe ca sint prea multi cei care latra....Ai inceput si tu???

Directorul Metrorex are salariu de inginer

"Gheorghe Udriste, directorul general al companiei Metrorex, are un salariu net de 4.694 de lei pe luna, in timp ce directorii din subordine (comercial, economic, explorare, infrastructura sau tehnic) au salariile cuprinse intre 6.102 lei si 6.350 de lei, potrivit listei de venituri a angajatilor Metrorex, obtinuta de Ziarul Financiar.
Cel mai mare salariu din cadrul companiei, de 7.073 lei, il are un sef-serviciu. Cei 4.187 de angajati au in medie salarii nete de peste 2.000 de lei. Un inginer castiga intre 2.500 si 4.800 de lei, in timp ce un zidar are un salariu net cuprins intre 1.700 de lei si 2.300 de lei, iar un zugrav-vopsitor castiga intre 1.600 de lei si 2.400 de lei. Lista detaliata a veniturilor angajatilor urmeaza sa fie publicata pe site-ul Metrorex."

"Ma intreb de ce beneficiaza sindicatele de banii din inchirierea spstiilor metrorex .Ele sunt propietatea statului roman si nu a liderilor de sindicat,care fac greva cand ...au ocazia. E ceva neclar aici si cred ca autoritatile ar trebui sa faca lumina sa stim si noi cel putin de ce fac greva cand ei o duc cel mai bine."


"CAND A FOST CONCERT AC/DC DIN CEI 60 D EMII DE OAMENI SIGUR 45 DE MII AR FI MERS CU METROUL. Au fost rugati cei de la Metrorex de catre cei ce au organizat concertul sa prelungeasca programul cu inca o ora. NU, MUSTACIOSII ASTIA AU VRUT BANI DE LA FRIMA ORGANIZATOARE PENTRU ASTA!!! NU LE ERA SUFICIENT FAPTUL CA AVEAU CLIENTI!!! Stiti de ce? Clienti, neclienti ei tot salariile alea le iau!
Niste gunoaie, putori ordinare, cer bani, dar daca ii pui in functii de conducere la o firma serioasa multinationala sunt dati afara ca si carpele!!!"

 

articol despre nimic!

Dar un salar mediu nu ne soune nimeni, cred ca ar fi mai interesat sa aflam un salar mediu la Metrorex si sa vedem de ce intra in greva...iara!
Cre ca astia nu au ce face si se hotarasc sa mai faca o greva de solidaritate daca tot sunt unii sa baune!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor