Ziare.com

Angajatii de la Oltchim aflati in greva foamei au renuntat la protest

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 15:12

   

Angajatii de la Oltchim aflati in greva foamei au renuntat la protest
Cei 19 angajati de la Oltchim aflati in greva foamei au renuntat la protest pana luni. Decizia lor vine dupa ce conducerea combinatului a vorbit telefonic cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian. S-a convenit ca banii pentru lichidarea pe ianuarie sa intre vineri.

Potrivit presedintelui Sindicatului "Victoria" din Oltchim, Corneliu Cernev, cei 19 grevisti ai foamei au decis sa suspende forma de protest pana luni, in urma unei discutii telefonice intre conducerea combinatului si ministrul Economiei, Varujan Vosganian, scrie Adevarul.

Alte doua restante salariale, lichidarea pe decembrie si avansul pe ianuarie, vor fi achitate dupa ce vor fi identificate resursele.

"Am comunicat aceste aspecte oamenilor, care s-au declarat de acord sa suspende greva foamei pana luni, dupa intalnirea pe care o vom avea noi, conducerea combinatului si autoritatile publice judetene si locale cu ministrul Economiei, la Bucuresti. In functie de rezultatele si concluziile acelei intalniri vom lua o decizie", a declarat presedintele Corneliu Cernev.

Cei 19 grevisti ai foamei au stat in fata Pavilionului Administrativ, avand o cruce cu o banda neagra pe care scria "Oltchim 1966-2013" si avand lipit pe cortul in care stateau mai multe foi pe care era scris "Greva foamei" si "Vrem sa muncim/Ponta la Oltchim".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1711 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Daca promite Guzganian...

... le canta iarasi la pian / ca doar e ministru meloman / si grandoman...

 

Le cinta aria "lichidarii"...

Bine ales ca expresie a salariului!

baietii lui cernev

sindicatul nereprezentativ din oltchim.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor