Un agent medical al MAI ameninta ca intra in greva foamei

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 20:58
1641 citiri
Un agent medical al MAI ameninta ca intra in greva foamei
Foto: cugetliber.ro

Un asistent medical la Centrul Medical Judetean Constanta al Ministerului Afacerilor Interne ameninta ca va intra in greva foamei de luni, in semn de protest fata de faptul ca ministerul a ignorat nenumaratele sesizari de coruptie pe care acesta le-a facut in legatura cu angajatii Centrului.

Serban Mihalcea se teme ca va fi dat afara pentru ca sesizat neregulile din sistem, intrucat lunea aceasta o echipa a Corpului de Control se va deplasa in localitatea sa pentru a face verificari, transmite B1 TV.

Printre nelegiuirile semnalate de Serban Mihalcea se numara mai multe activitati ale colegilor sai, precum eliberarea de retete false sau nereguli la lucrarile de renovare a centrului. De luni, agentul constantean al MAI vrea sa intre in greva foamei.

In replica, conducerea MAI sustine ca barbatul ar fi fost numit in mod gresit in functia de asistent medical al Centrului Medical Judetean Constanta, dupa cum se arata intr-un comunicat.

"In vara anului 2012, cu ocazia verificarii dosarelor personalului unitatilor subordonate, lucratorii Serviciului Management Resurse Umane au constatat ca domnul Serban Mihalcea a fost numit gresit, in 1998, in functia de asistent medical in conditiile in care detinea o diploma de oficiant medical, in baza careia nu ar fi putut ocupa functia de asistent medical. Agentul sef de politie Serban Mihalcea a fost incadrat in functia de asistent medical II, la Batalionul Special de Jandarmi Cernavoda din 1 februarie 1998, fiind mutat in interesul serviciului, in anul 2000, la Centrul Medical Judetean Constanta", se arata in comunicatul citat.

Pe de alta parte, Serban Mihalcea sustine ca in cei 15 ani de activitate, dosarul sau a fost verificat de mai multe ori de mai marii MAI si ca incadrarea sa gresita a fost descoperita in momentul in care el a facut prima sesizare privind neregulile din sistem.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Serban Mihalcea greva foamei, #agent MAI greva foamei, #asistent medical Constanta greva , #greva
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza casandra
casandra
rank 1
Exista protectia legii pentru averitozorii publici de integritate!