Ziare.com

Alte scoli inchise din cauza gripei

Duminica, 15 Noiembrie 2009, ora 13:53

   

Alte scoli inchise din cauza gripei
Ministerul Sanatatii a decis, duminica, inchiderea mai multor licee, scoli si gradinite din Capitala din cauza viruslui gripei porcine.

Astfel, cursurile vor fi suspendate la liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Capitala, Scoala Centrala, Scoala Generala nr.56 si Scoala Generala numarul 99, informeaza Antena 3.

Mai multe unitati de invatamant vor fi inchise si in tara. Astfel, la Liceul Sabin Dragoi din Arad, Scoala Generala Ion Creanga din Curtici, Liceul "Gh. Chitu", Liceul "Henri Coanda" Dolj si Colegiul National "Vasile Alecsandri", Colegiul Economic "Ion Ghica", Scoala Generala nr. 16 Bacau, Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" elevii nu vor putea intra de luni la ore.

Si la Suceava, Colegiul "Stefan cel Mare", Colegiul "Dimitrie Cantemir" si Scoala Generala nr. 1. au orele suspendate.

In ceea ce priveste suspendarea activitatii in gradinite Gradinita "Mens Sana in Corpore Sano" din Bucuresti a fost si ea inchisa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3142 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

praf in ochi

iar au gasit o gripa care sa ne distraga atentia de la adevaratele probleme a romanului (nu zic ca asta nu ar fi o problema ,dar tot cei cu bani scapa).data trecuta a fost aviara de au luat gainile taranilor...... asta e traim intr-o tara de ..... oricum sanatate la toata lumea

 

hmm...

la liceul Al.I.Cuza este sigur o greseala !!!:)

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor