Cele mai proaste profetii pentru 2009

Duminica, 27 Decembrie 2009, ora 15:03
4473 citiri
Cele mai proaste profetii pentru 2009

Tiger Woods nu face niciodata nimic prin care sa para ridicol, au sustinut cei de la Golf Digest, iar afirmatia a reusit sa se claseze pe primul loc in topul profetiilor ratate din 2009, in conditiile in care sportivul a reusit sa atraga atentia lumii intregi prin scandalul sexual in care a fost implicat anul acesta.

Pe locul doi in topul realizat de The Independent s-a aflat afirmatia unui jurnalist de la The Guardian, Martin Kettle, care spunea, in iunie 2009, ca premierul britanic Gordon Brown se va retrage din functie, pentru a nu constitui un obstacol pentru succesul electoral al partidului. Premierul este in functie si in prezent.

Anatole Kaletsky, de la "Times", este in top trei al profetiilor ratate, dupa ce a sustinut ca 2009 va fi anul in care modelul zonei Euro va fi distrus, la fel cum in 2008 modelul economic anglo-saxon si-a pierdut din influenta.

Comentatorul "Times" este acela care spunea, in 2008 ca "nu va exista recesiune in SUA" sau "criza financiara globala nu numai ca nu se va inrautati, aproape ca s-a terminat".

Adam Boulton, de la "Sky News", a crezut, ca multi altii, in sansele lui Tony Blair de a deveni presedinte al Uniunii Europene: acesta a spus ca Blair ar putea avea cea mai remarcabila revenire pe scena politica "de la Winston Churchill incoace", in dimineata in care Herman van Rompuy a fost ales presedinte.

Liam Donaldson, un medic din Marea Britanie, spunea ca numarul de decese cauzate de gripa porcina ar putea fi intre 19.000 si 65.000. Pana in prezent, doar 138 de persoane au murit in Marea Britanie.

Printre alte profetii ratate din 2009 se numara si cea a lui Craig si Jane Hamilton-Parker, care spuneau ca Victoria Beckham va avea o fetita, dar si cea a shamanilor peruvieni, care spuneau ca Michael Jackson va deveni, anul acesta, mai puternic decat niciodata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Tiger Woods ridicol, #profetii ratate 2009, #profetii 2009 , #gripa porcina