Toni Tecuceanu, ucis de alt virus decat gripa porcina?

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 07:56
12360 citiri
Toni Tecuceanu, ucis de alt virus decat gripa porcina?

Fratele actorului Toni Tecuceanu, despre care se spune ca ar fi murit de gripa A H1N1, afirma ca actorul a contactat cat era spitalizat la Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" un alt virus, foarte puternic.

El sustine, insa, ca nu stie de ce pe certificatul de deces nu scrie nimic de virusul gripei porcine si nici de virusul contactat in spital.

"Despre acest virus, luat din spital, mi-au spus doua doamne doctor, una de la terapie intensiva si una dintre cele care ii urmareau tratamentul. Era o denumire latineasca parca, dar nu mi-o mai amintesc. La un moment dat, o doamna doctor de la ATI m-a chemat in birou la ea si mi-a spus ca s-ar putea ca noua infectie sa ajunga la rinichii lui Toni.

Sunt convins ca medicii de acolo au facut tot posibilul de a-mi salva fratele, insa nu inteleg de ce virusul nou nu apare pe nici unul din documentele medicale ale lui Toni", a declarat pentru Adevarul Paul Tecuceanu, fratele actorului.

Mai mult, acesta afirma ca pe hartiile oficiale nu este trecuta la cauza mortii si gripa porcina.

Paul Tecuceanu a declarat pentru Evenimentul Zilei ca se teme ca decesul lui Toni ar putea fi doar o manipulare pentru a se face reclama la vaccinul antigripal produs de Institutul Cantacuzino.

"Mi-e teama - avand in vedere toate intrebarile pe care mi le pun -, sa nu fie vorba si de o manipulare. Nu am dovezi in sensul asta, in afara de acest act si de cele spuse din spital.

Siguranta cu care domnul Streinu-Cercel a spus: 'Toni Tecuceanu a fost bolnav de gripa porcina' nu se regaseste in acest act, in ce este trecut aici. Este un mare semn de intrebare pentru mine. In plus, nu s-a zis nimic de virusul luat din spital", concluzioneaza Paul Tecuceanu.

Pe certificatul de deces al lui Toni Tecuceanu, la cauzele decesului sunt trecute: insuficienta cardio-respiratorie acuta, bronhopneumopatie acuta bilaterala si obezitate gradul II.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Toni Tecuceanu gripa, #gripa porcina Toni Tecuceanu, #gripa porcina Romania , #gripa porcina
Comentarii
Poza cetatean_revoltat_apolitic
cetatean_revoltat_apolitic
rank 2
Primul am fost pe acest site care am spus ca Actorul Toni Tecuceanu - nu a murit de gripa porcina , pentru ca nu exzista...