Protejeaza-ti sanatatea cu umor si stil! (Galerie Foto)

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 18:06
11857 citiri
Protejeaza-ti sanatatea cu umor si stil! (Galerie Foto)
Foto: The Telegraph

Amenintarea infectarii cu virusul gripal AH1N1 a devenit tot mai evidenta si in Romania, desi la inceput parea improbabil sa ajunga si aici. Asta nu este insa un motiv sa nu fim la moda chiar daca purtam masti chirurgicale - ba chiar dimpotriva.

Cum cazurile de imbolnavire au depasit o mie, autoritatile medicale ne sfatuiesc sa ne luam masurile cuvenite de prevenire.

Printre acestea se numara si mastile de protectie pe care trebuie sa le purtam atunci cand suntem in locurile aglomerate, in mijloacele de transport in comun si in locurile publice in mod special.

Pentru a imbina utilul cu placutul putem alege sa purtam masti de protectie cu diferite modele, fie ele haioase sau artistice, in functie de imaginatia noastra. Ele sunt utile, dar nu va scapa de datoria de a va proteja si prin alte metode.

Unii medici avertizeaza ca acestea ar putea fi chiar daunatoare, deoarece oamenii tind sa-si asume riscuri - se aventureaze in multimi sau neglijeaza sa se spele pe maini - in credinta gresita ca masca ii protejeaza total, potrivit celor de la The Telegraph.

Mastile de protectie ne protejeaza daca cineva stranuta langa noi. Drept urmare, trebuie sa le purtam cand iesim din casa pentru a merge la munca - sansele ca cineva sa stranute in autobuz langa dumneavoastra sunt mari.

Nu va speriati totusi de aspectul anost al mastilor clasice de la farmacie. Chiar daca va par triste si neinspirate, nu este un motiv serios ca sa nu le purtati. Incercati sa intoarceti in favoarea voastra situatia, tratandu-le ca pe un accesoriu - puteti sa le desenati pentru a le asorta cu vestimentatia pe care o aveti.

De asemenea, puteti sa vi le confectionati singuri din tifon si le puteti accesoriza cu margele sau panglici viu colorate.

Expertii spun ca oamenii care vin in contact strans cu pacienti bolnavi de gripa porcina trebuie sa poarte masti de filtrare de mare densitate ca cele utilizate de catre profesionistii din domeniul sanatatii, care sunt mai eficiente, dar, de asemenea, mai scumpe.

Aceste masti, care filtreaza particulele fine din aer, trebuie sa fie utilizate in mod corespunzator pentru a oferi protectie reala - asta nu exclude insa posibilitatea de a le personaliza in functie de imaginatie, culoarea preferata sau stilul vestimentar.

Este clar: orice contact cu publicul te "obliga" sa porti masca.

Si premierul Ucrainei stie sa se protejeze de virusul AH1N1.

Fie ca este vorba de momente triste sau vesele, masca de protectie este obligatorie.

Pentru ca si-au jurat sa isi petreaca viata pana la sfarsitul vietii, cei doi miri au decis sa ia masuri pentru a putea sa isi tina promisiunea.

Copiii sunt foarte sensibili, de aceea trebuie sa fiti in garda cand e vorba de sanatatea lor.

Masuri extreme de protectie, dar fiecare stie cat de rezistent este.

Amuza-i pe cei din jurul tau cu o masca de protectie "jucausa".

Mastile acestea de protectie sunt pentru persoanele curajoase care au indrazneala sa isi sustina cauza.

Daca ai o fire de artist poti purta mastile acestea la petrecerile cu tema si tinuta obligatorie.

Designerii au decretat ca se poarta griul. Deci nu mai sta pe ganduri si conformeaza-te.

O fata zambitoare pentru zile negre.

Fii creativ chiar daca este vorba de un lucru serios. Protejeaza-ti sanatatea cu stil.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#masti protectie gripa porcina, #gripa porcina Romania , #gripa porcina