Ziare.com

Streinu Cercel, audiat in cazul Tecuceanu. Familia actorului ii cere demisa (Video)

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 18:00

   

Streinu Cercel, audiat in cazul Tecuceanu. Familia actorului ii cere demisa (Video)
Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel a fost audiat joi in cazul mortii actorului Toni Tecuceanu, care a decedat pe 5 ianuarie 2012, in timpul epidemiei de gripa porcina, iar familia a cerut autoritatilor ca acesta sa fie demis.

Audierea a avut loc la Judecatoria Sectorului 2, iar Adrian Streinu cercel a raspuns la intrebarile adresare de tatal si fratele lui Toni Tecuceanu, insotit de avocat, informeaza Buna Ziua Iasi.

Medicul a spus ca toate informatiile pe care le-a dat in legatura cu starea fostului actor, le-a dat in caliate de secretar de stat si coordonator al Programului National de Combatere a Efectelor Pandemiei, de aceea a facut exceptie la clauza de confidentialitate.

Rudele actorului spun ca afirmatiile lui Streinu Cercel au adus un grav prejudiciu familiei si neaga faptul ca Toni Tecuceanu a murit din cauza gripei porcine.

De asemenea, familia doreste sa intre in posesia dosarului medical al si il acuza pe medic ca a dat detalii despre starea acestuia ca sa convinga romanii sa se vaccineze.

"Cerem tuturor institutiilor publice sa-l demita din functiile publice pe Adrian Streinu-Cercel, deoarece a mintit", a declarat, joi, la sediul Judecatoriei Sectorului 2, Paul Daniel Tecuceanu, fratele actorului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2305 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Vivat Streinu Cercel...

... da' sa nu facetzi ca el!

 

ilegal

cercel nu avea dreptul sa divulge diagnostice si nume ale pacientilor din spital, nici in calitate de secretar de stat sau ministru.
putea sa spuna ca virusul H1N1 poate infecta pe oricine: actori, politicieni, dostori, etc. daca voia sa-ai spuna punctul de vedere

ilegal!

legaea care da posibiliatea ca spitalele si medicii sa nu dea copii dupa fisele medicale familiilor carora le-au murit rudele este TOTAL NECONSTITUTIONALA si criminala.
in SUA si EU nu exista aceste legi.
acesta lege face malpraxixul imposibil de dovedit, fiindca fara o fisa medicala completa expertii nu pot determina daca s-a comis sau nu malpraxis.
cu alte cuvinte spitalele si medicii pot omori in liniste romanii si nu vor plati niciodata despagubiri famiilor indoliate si distruse.
ROMANII DR ACASA TRBUIE SA MODIFICE ACEASTA LEGE, in sensul ca dupa ce un pacient a murit, familia sa aiba imediat acces la toate fisele medicale dupa o cerere banala.

 

am si eu 2 intrebari

1. in ce data a murit actorul? (din articol reiese ca inca nu a murit)
2. cine a fost medicul lui si de ce nu este (si) el audiat

 

romanii trebuie sa fie uniti!

toti romanii trebuie sa fie alaturi de familia tecuceanu si sa ceara modificarea legii 46/2003 in asa fel ca dupa orice deces, familiile indoliate si doritaore, sa aiba acces imediat la toate recordurile medicale din spital sau cabinete medicale ale mortilor lor. sint *** lor si au drept constitutional sa stie cum au murit, daca standardele EU de tratament au fost respectate si in cazul in care s-a produs malpraxis, vinovatii sa plateasca.
aceasta lege este din punctul me de vedere LEGEA JUNGLEI, in care dostotii si spitalele sint LEII, iar saracii pacienti si *** lor sint gazelele nevinovate si fara aparare.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor