Vedetele nu vor sa se vaccineze impotriva gripei porcine

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 15:58
5129 citiri
Vedetele nu vor sa se vaccineze impotriva gripei porcine
Foto: Arhiva

In ciuda faptului ca romanii stau la cozi interminabile pentru a ajunge sa se vaccineze impotriva gripei porcine, vedetele autohtone cred ca organismul lor este destul de rezistent si nu sunt incantate de ideea de a se lasa intepati.

Monica Tatoiu spune ca fiul si sotul sau s-au vaccinat marti, insa ea nu a facut-o si nici nu are de gand sa o faca. De ce? Pentru ca ea nici macar nu merge la doctor.

"Eu sunt o fata de doctor, care nici macar piramidon nu ia. (...) Fiecare om are dreptul de a decide, problema e in cazul parintilor care decid pentru copii", a declarat femeia de afaceri. Monica Tatoiu a mai adaugat ca totusi prefera vaccinul romanesc in locul celor din afara si ca nu l-ar fi lasat pe Victoras, fiul sau, sa faca vaccin provenit din afara tarii. De asemenea, femeia de afaceri a mentionat ca un lucru este sigur si anume ca: vaccinul contra cancerului de col uterin nu trebuie facut.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, spune ca nu si-a facut vaccinul impotriva gripei porcine, deoarece este de parere ca nu este destul de testat, mentionand ca totusi este de parere ca oamenii care ne cheama sa ne vaccinam nu sunt inconstienti. Cantaretul a mentionat ca nu crede ca o sa faca vaccinul.

Ca de obicei Caludiu Bleont a fost pus pe glume. "Fiind in zodia porcului nu am nimic cu acest vaccin. Recunosc ca nu prea stiu nimic. S-ar putea sa ma vaccinez si sa dea o masina peste mine", a spus actorul.

Ion Craciunescu, fostul arbitru roman, spune ca nu se vaccineaza. "Nu sunt specialist, dar nu ma vaccinez pentru ca eu cred ca organismul meu are suficienti anticorpi ca sa se apere", a spus Craciunescu.

Cosmin, membrul trupei Cassa Loco, spune ca nu prea stie ce sa spuna despre acest vaccin. "In momentul de fata nu am nicio parere. Nu cred ca fac vaccinul. Nu sarim asa doar pentru ca spune la televizor", a declarat cantaretul.

Interpretul de muzica folk, Ducu Bertzi, a dorit sa se abtina de la orice comentariu. De asemenea, Mihai Constantinescu a spus ca nu a facut vaccinul, dar ca nu doreste sa comenteze acest subiect, mentionand ca fiecare este liber sa faca ce vrea.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#vedete romanesti vaccin gripa, #vedete vaccin gripa porcina, #vedete gripa porcina, #gripa porcina vaccin, #gripa porcina victime, #gripa porcina Romania, #gripa porcina romani, #gripa porcina morti , #gripa porcina