Un grup de tineri a plantat panselute in gropile din Tulcea

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 21:47
2323 citiri
Un grup de tineri a plantat panselute in gropile din Tulcea
Foto: captura video

Un grup de tineri a plantat, vineri dupa-amiaza, aproape 30 de panselute in cateva dintre gropile de pe o strada din municipiul Tulcea, in semn de protest fata de faptul ca autoritatile locale nu au intervenit pentru acoperirea lor.

Gropile sunt inca de anul trecut, potrivit organizatorului protestului, Adi Tudor, insa numarul lor a crescut in primavara acestui an, astfel ca traficul se desfasoara foarte greu pe artera respectiva, strada Energiei.

Actiunea a inceput in jurul orei 16,00, langa un panou informativ instalat de autoritati care anunta ca in zona urmeaza sa se desfasoare lucrari de extindere a sistemului de canalizare in cadrul unui proiect finantat din fonduri comunitare care nu s-a incheiat in exercitiul financiar european precedent.

"Milioane de lei se arunca zilnic pentru reparatiile masinilor. Am zis ca actiunea noastra poate sensibiliza autoritatile sa-si aplece ochii de la inaltimea fotoliilor dumnealor si catre noi, muritorii de rand", a declarat pentru AGERPRES Adi Tudor.

Un alt participant la actiune, Adrian Selaru, a sustinut ca actiunea va continua si pe alte artere din municipiu. "Vom continua pe toate strazile, pentru ca toate arata la fel. Pe ele poti circula doar daca ai masina de teren, o bicicleta mountain bike sau daca faci echilibristica. In oras, si trotuarele sunt ocupate de masini care nu mai pot parca pe strada, iar aici se vede bine ca masinile circula jumatate pe trotuar, jumatate pe sosea, daca nu fac slalom printre gropi", a afirmat Adi Selaru.

Cei mai multi soferi care circulau pe strada Energiei atunci cand tinerii plantau flori in gropile din carosabile i-au felicitat pe organizatori pentru initiativa. "Sunteti tari! Nu ma deranjeaza florile, ci gropile. Peste tot in oras ar trebui sa plantati flori", a afirmat Nicolae Nuca, unul dintre soferi.

Ironic, tinerii care au participat la actiune au sustinut ca vor continua sa sprijine autoritatile locale in demersul lor de a infrumuseta orasul si ca pentru unele gropi pregatesc stejari.

Actiunea a durat aproximativ 15 minute, iar potrivit organizatorilor au fost plantate circa 30 de panselute, care au costat aproape 100 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Tulcea gropi panselute , #gropi