Autoritățile române au oprit producția chipsurilor Csíki. Aveau trecute pe ambalaj ca loc de proveniență Ținutul Secuiesc, nu România
Stiri / Harghita
Producția de chipsuri Csíki Csipsz a fost oprită de autoritățile române pentru că pe ambalajul a 33 de produse este indicat ca loc de producție Ținutul Secuiesc și nu România. Oprirea imediată a producției a fost dispusă în urma unei plângeri a deputatului AUR Dan Tanasă, a anunțat compania pe pagina de Facebook. ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Harghita . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Harghita.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Harghita, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.