Hot batut de o batrana la Targu Mures

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 14:29
1766 citiri
Hot batut de o batrana la Targu Mures

O femeie de 69 de ani din Targu-Mures l-a batut pe un barbat care a vrut sa o jefuiasca. Batrana care locuieste in cartierul Cornisa a primit o lovitura in cap de la hot, insa a reactionat mai puternic. Pana la urma, l-a pus pe infractor pe fuga.

Un barbat in varsta de aproximativ 35-40 de ani a sosit la usa femeii si i-a cerut acesteia cartea de imobil. Ea si-a dat seama ca are de-a face cu un talhar si l-a izbit de balustrada blocului. Acesta a raspuns lovind-o in cap, insa batrana nu s-a lasat doborata. Ea s-a batut pret de cateva minute cu hotul, transmite Realitatea TV.

"Deschid usa, apare un tip cu o bluza neagra cu ceva pe aici asa, o sapca din aceea Lenin, asa intr-o parte. Cartea de imobil, dar cartea de imobil o vorbit nu corect, mobilo sau cumva asa. Pe urma, eu l-am vazut ca se da la mine, si atunci l-am luat si l-am izbit de balustrada ca atat-i numa distanta. Si pe urma el atunci m-a lovit in partea asta si am simtit ca curge ceva cald. Pe urma el a mai pasit doi pasi si eu inca o data l-am mai lovit si atunci o fugit", a descris femeia atacata scena.

Ea a invatat tehnici de autoaparare de la fiul ei care este jandarm. In plus, are experienta cu infractorii pentru ca a lucrat intr-un magazin de bijuterii mai bine de 30 de ani.

Batrana a ajuns la spital cu capul spart, insa este in afara oricarui pericol. Ea ii va ajuta pe politisti sa il identifice pe talhar dupa ce se va inzdraveni.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...