Hotii masinii lui Hrebe Jr, condamnati pana la 18 ani de inchisoare

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 07:12
3089 citiri
Hotii masinii lui Hrebe Jr, condamnati pana la 18 ani de inchisoare

Tribunalul Bucuresti a hotarat condamnarea celor trei persoane acuzate de furtul mai multor masini, printre care si cea a fiului deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, Andrei, la pedepse cuprinse intre 4 si 18 ani de inchisoare cu executare, insa decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Astfel, instanta a decis, la sfarsitul lunii decembrie 2010, condamnarea lui Stefan Margean la o pedeapsa comulata de 18 ani de inchisoare cu executare. Margean a primit 17 ani de inchisoare cu executare pentru o infractiune de talharie cu consecinte deosebit de grave, doua pedeapse de cate 7 ani pentru o infractiune de furt calificat, precum si mai multe pedepse de cate trei ani de inchisoare, pentru conducerea de autovehicule cu numere false de inmatriculare cu pentru conducere fara permis.

Totodata, tribunalul a anulat suspendarea conditionata a unei pedepse de un an de inchisoare cu suspendare, decisa in martie 2010 de Judecatoria Sectorului 1, pentru furt. In final, judecatorii TB au decis ca Margean sa execute 18 ani de inchisoare.

O alta persoana inculpata in dosar, Paul Sorin Mihalache, cel deferit justitiei si pentru furtul masinii lui Andrei Hrebenciuc, a primit o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, pentru aceasta fapta. Totodata, magistratii au dispus o alta pedeapsa de sapte ani, tot pentru furt calificat, alti patru ani, pentru favorizarea infractorului, precum si mai multe pedepse mai mici, pentru conducere cu permisul suspendat sau pentru conducerea unei masini cu numar de inmatriculare fals.

In final, magistratii au decis ca pedeapsa pe care o va executa Mihalache, daca decizia ramane definitiva, sa fie de 10 ani si 3 luni de inchisoare.

Marian Coman a fost condamnat la patru ani de inchisoare, pentru favorizarea infractorului, fiind totodata achitat pentru furt calificat.

Pe partea civila, instanta a decis ca Margean trebuie sa ii plateasca uneia dintre partile civile peste 31.000 de lei despagubiri materiale, iar Paul Sorin Mihalache a fost obligat la plata a 2.000 de lei daune morale catre o alta parte civila din dosar.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi contestata, cu apel.

Margean, Mihalache si Coman au fost trimisi in judecata in legatura cu furtul mai multor masini de lux, printre care si cea a lui Hrebenciuc, in stare de arest, in luna iulie 2010.

Masina lui Andrei Hrebenciuc a fost furata, in aprilie 2009, dupa ce tanarul a coborit din masina si a lasat cheile in contact. Cateva zile mai tarziu, autoturismul a fost gasit intr-o alta zona din Capitala.

Stefan Margean este judecat in alte doua dosare, tot privind furtul unor masini. Intr-unul dintre dosare, aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 1, printre masinile pe care Margean si alte persoane le-ar fi furat este si cea a europarlamentarului George Becali. Pe de alta parte, acesta are calitate de parte vatamata in dosarul in care Becali este judecat pentru sechestrare.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#hoti masina Hrebenciuc condamnati, #masina furat Hrebenciuc inchisoare , #hoti