Femeie impuscata pe strada, la Galati

Joi, 09 Iunie 2011, ora 16:04
2823 citiri
Femeie impuscata pe strada, la Galati
Foto: Adevarul

O femeie din Galati a fost impuscata pe strada cu un pistol cu gaze.

Agresorul, un barbat tot din Galati, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a tras dintr-o masina asupra femeii, ranind-o la un picior, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Galati, locotenent Costin Barbu.

Potrivit acestuia, patru tineri au plecat cu masina de la domiciliul unuia dintre ei cu intentia de a cumpara medicamente unui prieten. Initial, s-au oprit la o farmacie din zona Doja din Galati, dar, pentru ca foarte multe persoane asteptau la rand, au renuntat si s-au deplasat catre un punct farmaceutic din zona Papadiei.

In timp ce se deplasau spre cea de-a doua farmacie, aflandu-se in apropierea unui complex comercial, unul dintre tineri a scos din torpedoul masinii un pistol cu gaze si a tras doua bile asupra unei femei, ranind-o la un picior.

Sotul femeii ranite a sunat la 112 si a dat detalii despre numarul si marca masinii, iar lucratorii Sectiei 2 Politie Galati au anuntat datele semnalate tuturor echipajelor aflate in misiune la acea ora.

Un echipaj al Jandarmeriei Galati a depistat autoturismul si a somat persoanele aflate in masina sa se opreasca, iar in urma verificarilor i-a identificat pe cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 26 ani, fara antecedente penale.

Echipajul de jandarmerie a luat declaratii de la toate persoanele implicate in incident si i-a intocmit tanarului care a folosit pistolul actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiuni de port fara drept de arma, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, precum si folosirea in asemenea locuri sau imprejurari a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate.

Jandarmii i-au dus pe cei patru galateni la Sectia 2 Politie, pentru continuarea cercetarilor.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#femeie ranita pistol gaze, #dosar penal barbat Galati , #impuscaturi
Comentarii
Poza Balosu
Balosu
rank 2
Vor pati NIMIC